fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 16. maj

Lav vodi glavnu reč, Ovan stvara nove obaveze, Ribe putuju, Bik traži posao, Blizanci žele promenu, Devica želi nešto više, Jarac dobija novac, Vodolija dobija iznenađenje, Rak se bavi sobom, Vaga ne ostaje nedorečenja, Strelac podržava partnera, Škorpija pokazuje sklonost ka riziku. Ovo je današnji horoskop za 16.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Volite da stvarate nove obaveze. U srcu vam je ozbiljan rad. Volite da donosite konkretne odluke i nećete odustati od ideje da mnogo toga promenite u radnoj sredini u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Maštate o osobi koju često sanjate. Volite da budete u društvu te osobe. Možda se radi o jednoj nepokornoj Devici.

Zdravlje: Nemate tegobe, danas.

 

BIK

Posao: Ukoliko ste spremni da pronađete neki posao možete to učiniti danas. Imate odličnu podršku planeta preko vašeg polja posla, koja obećava novu šansu u roku od nekoliko narednih dana.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, danas izbegavajte nesuglasice, koje će protežirati upravo vaš partner. Budite spremni na kompromis.

Zdravlje: Smanite slatkiše.

 

BLIZANCI

Posao: Radićete samo ono u čemu prepoznajete dovoljno kreativnosti. Ne želite da ulazite u poslovne aranžmane u kojima se ne osećate komotno. Danas vam je bitan ambijent u kome bi dominirali.

Ljubav: Ne želite da ulazite u sukob sa osobom pored sebe. Ovaj put ste vi na potezu pa pokušajte da iznenadite partnera, svojim pozitivnim stavom.

Zdravlje: Želite promenu u svojim navikama.

 

RAK

Posao: Odluku koju budete doneli danas može značajno da utiče na tok vaše poslovne aktivnosti. Ukoliko se budete bavili sobom i svojim ličnim razvojem možete se nadati i većem finansijskom prilivu.

Ljubav: Imate utisak da vam je partner koristoljubiv i da ne želi da vas sasluša do kraja. Imate i vi svoje neispunjene želje, koje vas koče u komunikaciji.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

 

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar