fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 8. jul

dnevni horoskop

Ovnu treba sistematski, Bik u borbi, Blizanci harmonični s Devicom, Rak ima zvezdu vodilju, Lav nije sam, Vaga fleksibilna, Škorpiji fali fleksibilnost, Strelac siguran, Jarac emotivno napreduje, Vodolija odlično, a Ribe niko ne razume. Ovo je današnji horoskop za danas 08.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Ukoliko ste nezaposleni sledi vam ozbiljno potpisivanje ugovora. Neke događaje niste mogli izbeći kao ovakav tretman na polju posla.

Ljubav: Ne marite šta partner misli i šta je u stanju konkretno da uradi ukoliko ne bude emocija obostrana. Ne plašite se većih promena.

Zdravlje: Potreban vam je sistematski pregled.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Volite jaču borbu sa nekim za koga smatrate da je vaš veliki konkurent ovaj put. Sledi vam otrežnjenje na polju posla i jačanje saradnje sa bitnim ljudima.

Ljubav: Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne marite na sitne opaske od strane vašeg partnera. Budite otvoreniji u komunikaciji koja vam može otvoriti put ka uspešnoj ljubavnoj vezi.

Zdravlje: Predeo vrata vam je osetljiv.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Kada su u pitanju poslovni segment i finansije, ne morate da marite za povećanje novca i da osetite šta znači poveći priliv jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Neko bi mogao uporno na vas da misli. Budite otvoreni i priznajte da ste se zaljubili. Jedna Devica je odlična solucija za vaš emotivni segment.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar