fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 6. maj 2016. godine

dnevni horoskop

Ovan rasterećen, Biku stiže novac, Blizanci imaju jake motive, Raka očekuje izazov, Lav organizovan, Devici fali fokus, Vaga mora da se strpi, Škorpije ležerne, neminovan uspeh za Strelca, Jarcu nedostaje konstruktivnost, Vodolija samoktitična, a Ribe moraju da se uhvate u koštac s problemima. Ovo je današnji horoskop za petak 06.05.2016. godine.

[highlight color=”orange”] OVAN [/highlight]

Posao: Odavno već očekujete ovakvu priliku. Trenutna finansijska situacija vas navodi da se promenite i povinujete datom trendu kroz izuzetno dobre aspekte koje ćete da iskoristite za svoj poslovni rast.

Ljubav: Morate da budete otvoreni sa osobom koja je pored vas. Imate odlične vibracije Venere, koje vam mogu doneti novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Osećate se rasterećeno.

[highlight color=”orange”] BIK [/highlight]

Posao: Očekujete finansijski priliv iz nekoliko izvora. Dovoljno ste radili pa možete da očekujete solidnu finansijsku situaciju kroz koju dobijate i bonus, koji vam je zagarantovan. Možda se pomalo otvorite prema novim šansama.

Ljubav: Vaš emotivni život je u fazi statusa kvo. Imate dovoljno dobre poslovne prilike da se nećete baviti i emotivnim životom, bar ovaj put.

Zdravlje: Pomalo ste loše raspoloženi.

[highlight color=”orange”] BLIZANCI [/highlight]

Posao: Ne želite da se bavite ozbiljnim temama kao nekada. Trenutno imate prioritete koje ne želite da zaobiđete u svom životu. Imate jak motiv da uspete bez većeg guranja među prve redove.

Ljubav: Imate monogo dobar odnos sa partnerom na koga često mislite. Ovde se uočava čak uviđajnost partnera, koji vam pruža mnogo više nego što ste navikli.

Zdravlje: Mogućnost povišene temperature.

[highlight color=”orange”] RAK [/highlight]

Posao: Kada su u pitanju novi projekti ne morate da se snebivate i čekate novi momenat. Imate odličnu priliku da zaradite nešto bržim putem novac koji vam se dostavlja trenutno. Pokušajte da budete u dobrom fokusu.

Ljubav: Možete očekivati nove izazove na polju emocija i pokušati da se pomirite sa trenutnim partnerom, koji vam mnogo znači.

Zdravlje: Imate odličan metabolizam.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar