fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 3. maj 2019.

Merkur danas obrazuje aspekt sa Jupiterom u obliku jednog lepog trigona. Odlična pokretačka energija danas vodi nas kroz dan, optimizan, sreća, osmeh na licu, sve su to slike ovoga petka.

Planovi za vikend danas su glavna tema dana. Posebno ste raspoloženi da otputujete nekud.

Lep dan svima!‬

 

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 3. maj 2019. godine

 

Ovan Ovan

POSAO
Danas će jačati pritisak nadređenih prema vama ili će vaši zadaci postajati zahtevniji. Savet je da se naoružate strpljenjem.

LJUBAV
Razmislite o tome što to vi priželjkujete da biste bili emotivno ispunjeni na duže staze. Nađite načina da smanjite unutrašnju napetost.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Ulazite u fazu kad počinju da se pokazuju neki plodovi vašeg proteklog rada – i to će vam doći kao prijatno iznenađenje.

LJUBAV
U emotivnim odnosima biće i opuštenosti i humora. Smeh će vam pomoći da nadvladate povremena nadmudrivanja oko dominacije u vezi.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Biće vam potrebna podrška ili pomoć nekoga od saradnika, ne ustručavajte se, tražite pomoć. Aspekti ukazuju na manji dobitak.

LJUBAV
Danas ćete bežati u naručje voljene osobe. Priuštite sebi neki kraći put koji bi vas opustio. Danas je divan dan da voljenoj osobi (opet) pokažete da je volite.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar