fbpx

Dnevni horoskop za petak 29. jul

Preporuka:

Nastavlja se festival hispanskog filma u Omladinskom centru

U okviru programa "Servantes na točkovima", nastavlja se prikazivanje projekcija španskog i latinoameričkog filma u prostoru Omladinskog centra. Publika je...

Program promocije preduzetništva i samozapošlјavanja u RPK Zaječar

U Regionalnoj privrednoj komori Zaječarskog i Borskog upravnog okruga biće održan "start up program" povodom podsticaja razvoja preduzetništva. Program ima...

Kablovi i Timok slavili kod kuće, OFK 019 poražen u Kladovu

U nedavno završenom 14. kolu Zone "Istok", FK Kablovi i Timok 1919 upisali su po tri boda, dok je...
- Reklama -

Ovan ironičan, Bik pod stresom, Blizanci svadljivi, Rak pod tenzijom, Lav suviše ležeran, Devica traži avanturu sa Škorpijom, Vaga entuzijastična, Strelac pod tenzijom, Jarac odlično, Vodoliji potreban odmor, a Ribe traže više. Ovo je današnji horoskop za danas 29.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Volite slobodu i ne dopuštate da vam je neko sa starne kvari. Želite da vas kolege poštuju i cene, pa ćete se potruditi da to i postignete.

Ljubav: Pomalo ste ironični ne želite mnogo toga sebi da priznate kao to da ste na lošem putu. Ne želite da priznate greške.

Zdravlje: Pojačan stres.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Imate isuviše inovativan stav, kada su zajedničke teme sa kolegama trenutno u zenitu rada. Volite da privređujete, pa ćete u tom duhu nastaviti svoj tretman.

Ljubav: Ne pokazujete dozu emocija u većoj meri u kojoj bi mogli mnogo toga da rešite, već u prvom krugu. Pokazujete odbojnost.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona stresa.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Odlično se slažete sa predstavnicima zemljanog elementa. Oni bi mogli da vam priušte odličan tretman trenutno, kada su zajedničke teme u pitanju.

Ljubav: Nekih detalja niset bili svesni u većoj meri. Pokušavate da se protivnički postavite, kada su pojedine ideje vašeg partnera u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: