fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 29. jul

dnevni horoskop

Ovan ironičan, Bik pod stresom, Blizanci svadljivi, Rak pod tenzijom, Lav suviše ležeran, Devica traži avanturu sa Škorpijom, Vaga entuzijastična, Strelac pod tenzijom, Jarac odlično, Vodoliji potreban odmor, a Ribe traže više. Ovo je današnji horoskop za danas 29.07.2016. godine.

 [highlight color=”blue”] – OVAN – [/highlight]

Posao: Volite slobodu i ne dopuštate da vam je neko sa starne kvari. Želite da vas kolege poštuju i cene, pa ćete se potruditi da to i postignete.

Ljubav: Pomalo ste ironični ne želite mnogo toga sebi da priznate kao to da ste na lošem putu. Ne želite da priznate greške.

Zdravlje: Pojačan stres.

[highlight color=”blue”]– BIK –[/highlight]

Posao: Imate isuviše inovativan stav, kada su zajedničke teme sa kolegama trenutno u zenitu rada. Volite da privređujete, pa ćete u tom duhu nastaviti svoj tretman.

Ljubav: Ne pokazujete dozu emocija u većoj meri u kojoj bi mogli mnogo toga da rešite, već u prvom krugu. Pokazujete odbojnost.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona stresa.

[highlight color=”blue”]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Odlično se slažete sa predstavnicima zemljanog elementa. Oni bi mogli da vam priušte odličan tretman trenutno, kada su zajedničke teme u pitanju.

Ljubav: Nekih detalja niset bili svesni u većoj meri. Pokušavate da se protivnički postavite, kada su pojedine ideje vašeg partnera u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar