fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak – 24. jun

dnevni horoskop
[highlight color=”blue”] – OVAN – [/highlight]

Posao: Morali ste mnogo toga da učvrstite u svojim ličnim savetima kako bi mogli da predočite svoje ideje, koje su se naknadno pojavile. Prepoznaje se vaš poslovni duh i odlični potezi koje ćete imati.

Ljubav: Uviđaćete partnerovu ljubomoru i to nije ono najgore što vas očekuje. Možete biti žrtva nečije priče i da se osećate mnogo loše usled ovih tračeva.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

[highlight color=”blue”]– BIK –[/highlight]

Posao: Možda uviđate da su vam na usluzi mnoge kolege, koje ste smatrali svojim neprijateljma. Pogrešili ste sa pravom da ćete da ispravite greške koje ste svesno uradili. Imaćete vremena da se sa prijateljima dogovorite oko nastalih problema.

Ljubav: Pokušavate da se domognete bolje emotivne pozicije, ali tokom narednog perioda još uvek uviđate da je sve na nivou flerta.

Zdravlje: Moguća zubobolja.

[highlight color=”blue”]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Nije loša ideja da se posavetujete sa svojim mentorom oko daljeg poslovnog zalaganja. Imate odličnu podršku pa se ovde ne uviđa veći problem u radu za koji donosite zajedno plan.

Ljubav: Niste morali da se odričete svojih prava, kada je vaša intimna strana u pitanju. Partner je pomalo oguglao kada su u pitanju vaše nemarnosti u braki ili vezi.

Zdravlje: Budite aktivni u vodenim sportovima.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar