fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 15. jul

dnevni horoskop

Ovnu vreme za promene, Bik pod tenzijom, Blizanci druželjubivi, Rak otvoren, Lav napet, pred Devicama svađa, Vaga umorna, Škorpija zaintrigirana, Strelac emotivan, Jarac zreo za odmor, Vodolija je odlično, a Ribe dominiraju. Ovo je današnji horoskop za danas 15.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Imate jak stav kada su poslovni segment u pitanju i vaše lične finansije. Morate da budete malo više kolegijalni, jer na neke kolege možete a računate u svakom slučaju kada je podrška u pitanju.

Ljubav: Vaš emotivni život je dosta štur i na neke detalje ne možete da računate u većoj meri kao ranije. Možda je vreme da mislite na veću promenu pa i samog partnera.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Niko ne može da vas razuveri da niste u pravu. Vaš tvrdoglavi stav je nešto što vam znači u poslovno – finansijskom segmentu, ali ono što vam kvari sliku jeste malo veća tenzija u timu.

Ljubav: Želite da se oslobodite sresa i imate stav da se dobro zabavite. Planirate da izađete sa društvom. Možda i nekoga sretnete a ovo važi naročito za one koji su usamljeni.

Zdravlje: Ne pijte hladne napitke.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Skloni ste radikalnim promenama na poslovnom segmentu. Bilo bi dobro da se držite starog ustaljenog sistema rada više nego da sprovodite, trenutno eksperiment.

Ljubav: Volite da se družite i izlazite u većem društvu. Neko je na vas navikao i vaše sale. Otvorena podrška od osobe suprotnog pola vam uistinu i prija.

Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar