fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 13. maj

dnevni horoskop

Ovan pun energije, Bik zaslužuje sreću, Blizanci loši s finansijama, Rak podržava partnera, Lavu treba odmor, Devica mora da pazi na ishranu, Vaga traži podršku, Škorpija dominira, Strelac uspešan, Jarca čekaju dobre prilike, Vodolija vodi biznis, a Ribe se opuštaju. Ovo je današnji horoskop za danas 13.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Šansu ste možda trenutno propustili, ali ne zadugo možete opet da pokrenete mnogo toga u svom poslovno segmentu, jer umete da dirigujete i imate dovoljno energije da neke operacije dovedete u red.

Ljubav:  Volite da dominirate u odnosima šIo je najlošije u vašoj vezi. Partner želi da ste intimnji i da ste tu, kako bi moglo na vas da se osloni.

Zdravlje: Puni ste energije.

BIK

Posao: Pomalo vas šef iritira svojim stavom. Odlično obavljate svoje aktivnosti i u tome ste ekspert, ali isto tako bi mogli da razmislite o promeni organizacije na bolje. Zaslužujete da budete srećniji, ovaj put.

Ljubav: Ne želite da se raspravljate oko sitnih dešavanja na polju emocija. Smatrate da treba da se bavite celinom odnosa i glasine, koje kruže da zaboravite.

Zdravlje: Povedite računa o vratnom delu.

BLIZANCI

Posao:  Ne žalite se na trenutnu poziciju, koliko vam je loša finansijska situacija u odnosu na prethodni period. Možete vi mnogo više ovaj put ali imate osećaj da ste pojedine lekcije preskočili i niste uvideli gde grešite.

Ljubav: Možda ste precenili celu stvar između vas i partnera. Voleli bi da nađete sredinu i da pokušate da se stacionirate kraj partnera koga volite.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Vezali ste se za ljude sa kojima radite već neko vreme. Ne možata da odete u drugu radnu sredinu tek tako a da vam se srce ne cepa. Isuviše emotivno shvatate svet oko sebe.

Ljubav: Poželećete nešto više u životu, kako za sebe, tako i za drugu stranu. Podržavate partnera i neko može da se i na vas  osloni, ovaj put.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar