fbpx

Dnevni horoskop za petak 13. maj

Preporuka:

Zavod za javno zdravlje „Timok“ obeležio slavu

Praznik Svetih Vrača, Kozme i Damjana, zaštitnika lekarske profesije, obeležili su u četvrtak, 14. novembra zaposleni u Zavodu za...

Dnevni horoskop za SREDU – 13. novembar 2019.godine

Ovo je dan za kreativno, pa čak i nemoguće, a sve potpomognuto svesnosti i važnosti vere u sebe.  Dan...

Knjaževčanin osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu

Radoš Savić, učitelj i takmičar Kluba borilačkih veština "Egami Centar Svedok" iz Knjaževca, osvojio je zlatnu medalju na Svetskom...
- Reklama -

Ovan pun energije, Bik zaslužuje sreću, Blizanci loši s finansijama, Rak podržava partnera, Lavu treba odmor, Devica mora da pazi na ishranu, Vaga traži podršku, Škorpija dominira, Strelac uspešan, Jarca čekaju dobre prilike, Vodolija vodi biznis, a Ribe se opuštaju. Ovo je današnji horoskop za danas 13.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Šansu ste možda trenutno propustili, ali ne zadugo možete opet da pokrenete mnogo toga u svom poslovno segmentu, jer umete da dirigujete i imate dovoljno energije da neke operacije dovedete u red.

Ljubav:  Volite da dominirate u odnosima šIo je najlošije u vašoj vezi. Partner želi da ste intimnji i da ste tu, kako bi moglo na vas da se osloni.

Zdravlje: Puni ste energije.

BIK

Posao: Pomalo vas šef iritira svojim stavom. Odlično obavljate svoje aktivnosti i u tome ste ekspert, ali isto tako bi mogli da razmislite o promeni organizacije na bolje. Zaslužujete da budete srećniji, ovaj put.

Ljubav: Ne želite da se raspravljate oko sitnih dešavanja na polju emocija. Smatrate da treba da se bavite celinom odnosa i glasine, koje kruže da zaboravite.

Zdravlje: Povedite računa o vratnom delu.

BLIZANCI

Posao:  Ne žalite se na trenutnu poziciju, koliko vam je loša finansijska situacija u odnosu na prethodni period. Možete vi mnogo više ovaj put ali imate osećaj da ste pojedine lekcije preskočili i niste uvideli gde grešite.

Ljubav: Možda ste precenili celu stvar između vas i partnera. Voleli bi da nađete sredinu i da pokušate da se stacionirate kraj partnera koga volite.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Vezali ste se za ljude sa kojima radite već neko vreme. Ne možata da odete u drugu radnu sredinu tek tako a da vam se srce ne cepa. Isuviše emotivno shvatate svet oko sebe.

Ljubav: Poželećete nešto više u životu, kako za sebe, tako i za drugu stranu. Podržavate partnera i neko može da se i na vas  osloni, ovaj put.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Javna tribina „Bez plejbeka“ u Prostoru za POMAK

Ekipa iz Beogradskog centra za ljudska prava razgovaraće sa mladima u okviru sesija "U četiri oka sa mladima". Ove sesije deo su događaja Youth Rights Talks...

Učenici OŠ „Desanka Maksimović“ osvojili nagrade na Dopisnoj matematičkoj olimpijadi

Na nedavno završenoj Dopisnoj matematičkoj olimpijadi, učenici OŠ "Desanka Maksimović" iz Zaječara ostvarili su zapažene rezultate. Učenici 6. razreda, Anastasija Šoršokanović(VI/1) i Petar Kulić(VI/2) zauzeli...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: