fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 29. mart 2020. godine

PREDIZBORNI MARKETING

Mesec u znaku Blizanaca ove nedelje akcentuje živu reč i odnose, a istog dana aktivan će biti i jedan trigon, Venera ulazi u trigon sa Plutonom, kada će pokušati da iskoristi snagu Plutona da bi se rešila svih nedoumica, ograničenja i osećaja bezizlaznosti! Snaga Venere je danas neverovatno jaka, ljubavlju ćemo kročiti preko svojih granica i usuditi se na nešto novo i drugačije.

Ugodan dan želimo svima.

Ovo je današnji dnevni horoskop za NEDELJU – 29. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.
LJUBAV
Uživajte u lepim stvarima koje imate ili Vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima.
LJUBAV
Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE
Potreban Vam je odmor.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate loš predosećaj u vezi nekih saradnika, stoga smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo.
LJUBAV
Možda to ne primećujete, ali Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar