fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju 29. maj

dnevni horoskop

Ovnu treba predah, Bika motiviše porodica, Blizancima pomažu saradnici, Rak ima razumevanja, Lavu problemi u ljubavi, Devica istrajna, Vaga napeta, Škorpija čeka novac, Strelac ima priliku, Jarca muči karijera, Vodoliji potrebna pomoć, a Ribama stiže novac. Ovo je današnji horoskop za danas 29.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Volite svoj posao i ne pada vam teško ni po neka nova obaveza. Samim tim možete da očekujete odličnu poslovnu priliku nakoju do sada niste obrćali pažnju. Neko je pratio vaš rad i vreme je da vas obavesti o ponudi, koju ima kada ste vi u pitanju.

Ljubav: Emotivni život može da trpi zbog poslovne prikike koju trenuto imate kao primarni cilj. Danas ste okupirani mnogim stvarima koje vam ne ostavljaju prostor za nešto više emotivne slobode.

Zdravlje: Predah od obaveza vam je jako potreban.

BIK

Posao: Motiv koji imate kada je vaša lična zarada u pitanju jeste vaša porodica. Imate za koga da radite malo više i da se opustite u ambijentu koji vam je dat kao veći izazov. Pokušajte da se dobro informišete oko obaveza koje vas očekuju u narednom periodu.

Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednu Škorpiju pokušajte da ostanete dosledni prvo svojim obavezama, pa tek ukoliko ima vremena bićete u boljoj prilici da se pokažete i na emotivnom planu.

Zdravlje: Proverite vašu krvni sliku.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko se do sada niste izborili sa svojim obavezama, pokušajte da primenite mal drugačiji metod rada. Pomoć od saradnika imate i na to možete da računate u svakom slučaju. Možda vaš lični način predstavljanja konkretnog posla još nije na zavidnom nivou kako vam Merkur poručuje.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju i nova osoba u koju ste se pomalo zaljubili, ne propuštajte priliku da se opustite u razgovoru koji vam prija u svakom slučaju.

Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.

RAK

Posao: Ukoliko želite da se bavite privatnim poslom vaše finansije su n a odličnom putu da porastu. Bićete zadovoljni onim što imate za neko vreme. Ukoliko uvidite povremene propuste ne očajavate jer sve ima svoju cenu pa i vaš marljivi rad ovaj put.

Ljubav: Kada su u pitanju povremene greške u koraku, koje pravite u narednom periodu će se pokazati kao jedan konstruktivan rad, ipak. Partner vas uglavnom razume.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

 

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar