fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za četvrtak 5. maj 2016.

dnevni horoskop

Ovan i Lav u tajnoj ljubavi, Bik energičan, loši aspekti za Blizance, Raku i Devici potrebno opuštanje, Vaga flertuje, Škorpiju čeka strastvena ljubav, Strelac nervozan, Jarac zanemaruje ljubav, Vodolija želi da promeni posao, a Ribe pokušavaju da poprave finansije. Ovo je današnji horoskop za četvrtak 05.05.2016. godine.

[highlight color=”orange”] OVAN [/highlight]

Posao: Imate novu šansu kada je u pitanju vaš poslovni plan. Nemate nameru da se povinujete udarima sudbine jer smatrate da ste zaslužili mnog bolji tretman od onoga koji vam pružaju vaši saradnici.

Ljubav: Jedan Lav je odličan izbor za vas kada je u pitanju tajna ljubavna veza. Morate da se otvoreno dogovorite oko statusa koji ćete imati.

Zdravlje: Povremeno lupanje srca.

[highlight color=”orange”] BIK [/highlight]

Posao: Ne želite da se osećate loše kada je u pitanju vaša zarada koja je na nivou i prosečne plate. Morate da se suzdržite od nepotrebnog trošenja novca jer su neke stvari izmakle kontroli.

Ljubav: Simpatija na koju često mislite je neko ko vam znači. Imate odličnu energiju od strane osobe koja je možda u ovom trenutku potpuni stranac.

Zdravlje: Alergijske reakcije na koži.

[highlight color=”orange”] BLIZANCI [/highlight]

Posao: Pokušavate da budete dovoljno komunikativni, ali mislite da ne uspevate u tome do kraja. Imate možda saradnike koji ne podržavaju svaku vašu ideju. Oprostite im jer ne uviđaju trendove sa kojima mogu biti suočeni.

Ljubav: Kada je polje emocija u pitanju ne morate da se upuštate u veće rasprave sa partnerom. Imate pomalo loše trenutne aspekte koje ne možete trenutno da premostite.

Zdravlje: Zapuštate svoje zdravstveno stanje.

[highlight color=”orange”] RAK [/highlight]

Posao: Preduzetnički duh vas nije napustio i osećate poveći elan na poslovnom planu. Možda vam slede sitne korekcije, ukoliko se budete upuštali u konkretne poduhvate na kojima već neko vreme radite.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, morate da budete otvoreniji, kada su emocije u pitanju. Simpatija vam može prići u svakom trenutku, ali vi ne želite da se bavite poljem ljubavi.

Zdravlje: Opuštajte se.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar