fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za četvrtak 28. jul

dnevni horoskop

Ribe savetuju Ovna, Bik nervozan, Blizanci proširuju posao, Rak se opušta, Lavu partner neumoljiv, Devica sklona promeni, izazov pred Vagom, Škorpija tajanstvena, Strelca muči imunitet, Jarac traži ozbiljnu vezu, a Vodoliji fali sna. Ovo je današnji horoskop za danas 28.07.2016. godine.

 [highlight color=”blue”] – OVAN – [/highlight]

Posao: Danas očekujte mnogo bolji tretman od kolega. Ne dopuštajte jednoj Škorpiji da vam pokvari dan, jer uviđa bolje uslove rada kod vas.

Ljubav: Na emotivnom planu možete da osetite određenu dozu zamora. Poslušajte savet iskusnijih ljudi naročito jedne Ribe kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Bilo je i lošijih dana.

[highlight color=”blue”]– BIK –[/highlight]

Posao: Ukoliko ste spremni mnogo toga da postignete za kraće vreme ne odustajte od cilja ukoliko budete uvideli određenu prepreku, već danas.

Ljubav: Partner vam je okrenuo leđa i vi to ne možete da podnesete. Birate nešto bolji ambijent za sebe i utom bolje partije.

Zdravlje: Manja nervoza.

[highlight color=”blue”]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Sjajna prilika danas da proširite svoju poslovnu mogućnost, kako Jupiter obećava. Ne otežavajte sebi poslovnu šansu, ako se bude uvidela jača konkurencija.

Ljubav: Pojačane emocije se naziru iz prostog razloga, jer vam Venera pruža osećaj sigurnosti i dovoljno dobar stav da nešto i realizujete na emotivnom planu, ukoliko ste sami.

Zdravlje: Proverite hormonski status.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar