fbpx

Dnevni horoskop za četvrtak 26. maj

Preporuka:

11. novembar državni praznik i neradni dan

Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji (dalje: Zakon), propisani su državni praznici koji se praznuju u Republici...

Zavod za javno zdravlje „Timok“ obeležio slavu

Praznik Svetih Vrača, Kozme i Damjana, zaštitnika lekarske profesije, obeležili su danas zaposleni u Zavodu za javno zdravlje „Timok“...

Produžen konkurs namenjen mladim parovima za kupovinu kuće na selu

Produžеn rok za podnošеnjе prijava za kupovinu kuća mladim bračnim parovima na sеlu. Krajnji rok je 29. novembar. Komisija za...
- Reklama -

Ovan aktivan, Bik vežba, Blizanci raspoloženi, Rak pod pritiskom, Lavu naklonjene planete, Devicu zavodi Škorpija, Vagu muče stari problemi, Strelcu treba odmora, Jarac efikasan, Vodoliji vreme za novu ljubav, a Ribe ne muče problemi. Ovo je današnji horoskop za danas 26. maj 2016. godine.

OVAN

Posao: Poslovna strana u kojoj se trenutno nalazite je odlična i nema potrebe da menjate nešto što vam se još uvek ne dopada kao solucija, koja vam se protežira. Imate odlične ideje ovaj put.

Ljubav: Ne morate da dramite ukoliko se desi da vas odbije osoba na koju često mislite. Morate da se povinujete trenutnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje: Vodite aktivan život.

BIK

Posao: Imaćete odličnu poslovnu ponudu od koje ćete moći dovoljno dugo da živite. Ideje koje ste imali su mnogo bolje nego trenutne. Volećete da se dajete bez većeg izgovora na polju posla nego obično.

Ljubav: Imate odličan odnos sa partnerom ukoliko ste u vezi sa osobom rođenoj u zemljanom znaku. Volite da dajete više nego što dobijate i ne morate da se povučete ukoliko uvidite da ste preterali.

Zdravlje: Volite da vežbate.

BLIZANCI

Posao: Isuviše ste sposobni u komunikaciji koju sprovodite u svom poslovnom okruženju. Loše situacije kroz koje st eprošli su trenutno prolaznog karaktera. Imate nameru da se rasteretite od trenutne situacije u kojoj plivate već neko vreme.

Ljubav: Pokušaćete da staru simpatiju probudite u sebi ovaj put. Ukoliko se radilo o jednom Lavu ili drugom Blizancu možete imati leptiriće u stomaku.

Zdravlje: Bićete odlično raspoloženi.

RAK

Posao: Pokušavate da uspete u onome što trenutno radite. Morate da nađete način da se dobro postavite u priči koja vam se dešavabaš danas kako bi uspeli da budete u odličnom okruženju duže vreme.

Ljubav: Vaša emotivna strana je zadovoljavajuća ovaj put i nema potrebe da dramite oko trenutnih partnerovih prohteva. Imate odličan stav koji vam pomaže da izdržite pritisak koji vam se trenutno dešava.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

In memoriam: Dragoslav Radojević (1953-2019.)

Zaječarac Dragoslav Radojević, jedan od osnivača i dugogodišnji predsednik Organizacije osoba sa amputiranim ekstremitetima preminuo je u utorak, 12. novembra posle kraće bolesti. Kako saznajemo...

Ulica Miloša Obilića bez struje

Zbog radova na električnoj mreži, kupci u ulici Miloša Obilića biće bez napajanja električnom energijom. U petak, 15. novembra, električnu energiju neće imati stanovnici kuća...

Zavod za javno zdravlje „Timok“ obeležio slavu

Praznik Svetih Vrača, Kozme i Damjana, zaštitnika lekarske profesije, obeležili su danas zaposleni u Zavodu za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru. U prisustvu sveštenstva i...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: