fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za četvrtak 14. jul

dnevni horoskop

Ovan ide ka cilju, Bik na novoj vezi, Blizanci ozbiljni, Rak se zabavlja, Lav radi, Devica zahtevna, Vaga odlučna, Škorpija raskida, Strelac zapoveda, Jarac odlučan, Vodolija sa zvezdom vodiljom, Ribe zaljubljene. Ovo je današnji horoskop za 14.07.2016. godine. Vaš vodič kroz zvezde.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Imate jasan cilj kojem stremite. Ne želite da vas dezavuišu nepotrebne činjenice kojih neko nije vredan ovaj put. Pokušaćete da se kotirate na solidno mesto po zasluzi.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jednim od predstavnika zemljanog znaka nećete pogrešiti ukoliko budete bili pri stavu da treba da učvrstite ovu vezu.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Ne želite da se osećate loše zbog nečije krivice. Niste vi loše postupili koliko se samo loše odrazila odluka kolege za vas.

Ljubav: Imate nameru da se spojite sa nekim i u tome uspevate u većoj meri. Ne ostavljate utisak teške i zahtevne osobe već prijatne u komunikaciji.

Zdravlje: Proverite hormonski status.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Osećaj koji imate kada su u pitanju trenutni aspekti su veoma zahtevni kada ste vi u pitanju. Ne pokušavajte da donosite odluku samostalno već budite u kolegijalnom odnosu.

Ljubav: Isuviše ste ozbiljni kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u poslednjem trenutku ali ona može da bude pogubna za vas.

Zdravlje: Proverite nivo šećera u krvi.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar