Politika

Đilas: Ponoš će biti kandidat za predsednika onog dela Srbije koji želi promenu vlasti

Foto: Zaječar Online
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, rekao je da će Zdravko Ponoš biti kandidat za predsednika onog dela Srbiji koji želi promenu vlasti. On je rekao da će za njega „izginuti“ u predsedničkoj kampanji i da će kada sedne na Andrićev venac Vladi vratiti svaki zakon koji nije dobar za građane.

Đilas se osvrnuo i na reči Boška Obradovića i rekao da nije nikakav „NATO general“.

„Bio je oficir u ratu protiv NATO, nije bežao kao Vulin da ne ide vojsku, rekao je da Srbija na može u NATO kao što i ne može“, rekao je Đilas.

Kako je naglasio, veliki broj ljudi već  je podržao Ponoša kao predsedničkog kandidata.

Niko od koalicionih partnera sa kojima smo se dogovorili za izlazak na izbore nije rekao nijednu negativnu reč. Već su ga podržali Goran Markovic, Rodoljub Šabić, Dušan Teodorović, Čedomir Čupić, Vladeta Janković i građani.“, istakao je Đilas.

On je rekao potpredsednika Narodne partije Miroslava Aleksića iz SSP nisu doživljavali kao predsedničkog kandidata i da nije bio u istraživanjima.

„Rađena su istraživanja za Ponoša i Mariniku Tepić. Tražimo čoveka koji će biti simbol državnog jedinstva, Aleksića sam uvek video kao poslanika i ministra“, rekao je on.

Dodaj komentar