fbpx

DJB Zaječar: Gradonačelnik Ničić je taj koji je prekrojio izbornu volju građana Zaječara

Preporuka:

Klaus Kenet u Zaječaru: Pravoslavlje je otkrovenje Božije, Srbi će preobratiti zapadnu Evropu!

Duhovno-misionarski i kulturni centar Eparhije timočke „Gostoprimnica” u Zaječaru danas, 21. februara, organizuje promociju knjige i predavanje „Moj put...

Evropska unija donirala 16,5 miliona evra za razvoj Istočne Srbije

U okviru 42. Međunarodnog sajma turizma na štandu „Donjeg Podunavlja“ upriličena je svečanost dodele 16,5 miliona evra za projekat...

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša sprovešce akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija ce se...
- Reklama -

Gradski odbor „Dosta je bilo“ Zaječar oglasio se saopštenjem povodom izjave gradonačelnika Boška Ničića koju je za medije dao na konferenciji u Gradskoj upravi u petak, 12.aprila. Predstavnici GrO DJB Zaječar podsećaju gradonačelnika da je upravo on taj koji je prekrojio izbornu volju građana Zaječara, jer je glasove dobijene u kampanji zasnovanoj na borbi protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke nakon izbora prodao, i sa svojim odbornicima preleteo u SNS.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Nakon što su u petak, 12. aprila odbornici Srpske napredne stranke „zauzeli“ gradsku Skupštinu i izjave gradonačelnika Ničića u kojoj je kao cilj ove rijaliti epizode između ostalog naveo sprečavanje prekrajanja izborne volje građana Zaječara, Gradski odbor„Dosta je bilo“Zaječar želi ovom prilikom da podseti Boška Ničića, da je upravo on taj koji je prekrojio izbornu volju građana Zaječara, jer je glasove dobijene u kampanji zasnovanoj na borbi protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne strankenakon izboraprodao,i sa svojim odbornicima preleteo u SNS.

Podsećanje se odnosi samo na preletača Ničića i njegove partijske pulene, koji ovu činjenicu pokušavaju da izbrišu iz svojih biogragfija, jer građani dobro pamte Ničićevu izbornu prevaru i promenu izborne volje.

Građani 2017. godine nisu poklonili poverenje naprednjačkom kartelu i dobro znaju da je grad Zaječar, Aleksandru Vučiću poklonio Boško Ničić. Zato je i ovaj performans naprednjačke bulumente, trećerazredna predstava namenjena za dodvoravanje Aleksandru Vučiću ,u kojoj opskurni likovi po partijskom nalogu brane sistem korupcije, nezakonitosti i privilegija za sebe i svoje bližnje.

Gradski odbor „Dosta je bilo“osuđuje naprednjačko kreiranje atmosfere straha , njihove insinuacije i laži kojima pokušavaju da sebe od krivca za urušavanje grada , pretvore u žrtvu.

Istina je da su građani Zaječara žrtve političkih prevaranata i to nijedna predstava pa ni ova od petka ne može da izbriše.

Dosta je bilo nikada neće biti vlast zarad vlasti, nikada nećemo prevariti građane trgujući opštim interesima, a zarad privilegija za sebe i svoje bližnje, nikada se nećemo staviti iznad građana ma kojoj političkoj opciji da pripadaju ili ne pripadaju i od njih „štititi“ ono što je njihovo“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora „Dosta je bilo“ Zaječar.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: