fbpx

Deda Mrazevi na motorima posetili „Oblutak“ i zaječarske mališane na skveru darivali slatkišima (FOTO)

Povodom novogodišnjih praznika članovi Moto kluba „Triumph“ iz Zaječara i ove godine organizovali su tradicionalnu akciju „Moto Deda Mraz“ na oduševljenje najmlađih korisnika Ustanove "Oblutak", ali i svih mališana koji su se tokom jučerašnjeg podneva našli na zaječarskom skveru.

Preporuka:

Zaječarski učenici u borbi protiv korupcije (FOTO + VIDEO)

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije koji se obeležava 9. decembra, „Dečiji centar” Zaječar organizovao je akciju na Trgu...

Drugo izdanje „Zaječarskih vesti“ u petak ponovo besplatno za građane

Drugo izdanje „Zaječarskih VESTI“  u tiražu od 1.250 primeraka biće podeljen u petak, 13. decembra građanima Zaječara. Besplatan primerak novine dobiće...

DJB Zaječar: Kome Zaječarci sređuju kafanu?

Mesna kancelarija Glogovica, prema pisanju članova Gradskog odbora "Dosta je bilo" u Zaječaru, potpisala je ugovor sa Branislavom Trailovićem,...
- Reklama -

Motorciklisti u kostimima Deda Mraza okupili su se juče ispred prostorija Moto kluba „Triumph“ na Kraljevici kako bi tačno u podne obradovali mališane u Ustanovi „Oblutak“ i darivali im Novogodišnje poklone.

Ovi humani ljudi već tradicionalno pred kraj godine obilaze secu iz Ustanove „Oblutak“, kako bi se družili sa njima i kako bi ih pred dolazak Nove godine obradovali poklonima sačinjenih sa puno ljubavi.

“ Za nas nema većeg poklona od osmeha na njihovom licu.

Bez obzira na vremenske uslove, uvek dolazimo na motorima“, rekao je Slaviša Milenović, predsednik Moto kluba „Triumph“ Zaječar.

Da su se već navikli na ovu humanost i da ona deci iz „Oblutka“ mnogo znači potvrdila je i direktorka pomenute ustanove Ana Petković.

„Našoj deci mnogo znači ova tradicionalna akcija. Oni su već navikli na ovu humanost članova MK „Triumph“ kojom su oduševljeni.

Pored novogodišnjih poklona MK „Triumph“, dobili su paketiće i od zaječarske Medicinske škole.

Ovi pokloni su njima velika inspiracija, jer zajedno sa svojim vaspitačima kasnije pripremaju novogodišnje čestitke za sve koji su ih darivali“, istakla je Petković.

Do kraja godine članove Ustanove „Oblutak“ očekuje još novogodišnjih paketića, kao i humanitarna izložba u centru Zaječara naredne nedelje.

28. decembra oni imaju u planu da učestvuju u Novogodišnjoj predstavi u Boru.

Nakon podele paketića, zaječarski motociklisti sa svojim dvotočkašima uputili su se na Trg oslobođenja, gde su najmlađim Zaječarcima delili slatkiše.

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Bez vode deo Kotlujevca

Zbog ugradnje ventila u školi Hajduk Veljko, bez vode će biti stanovnici sledećih ulica: -Dobrivoje Radosavljević Bobi -Knjaževačka -Kotorska -deo Ljubljanske Vode neće biti do 16 časova.

Oblačno sa kišom

U Srbiji ujutru oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom. Tokom dana umereno oblačno i suvo, uveče na zapadu, a tokom noći i u ostalim...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: