fbpx
Društvo

Deda Mrazevi na motorima posetili „Oblutak“ i zaječarske mališane na skveru darivali slatkišima (FOTO)

Motorciklisti u kostimima Deda Mraza okupili su se juče ispred prostorija Moto kluba „Triumph“ na Kraljevici kako bi tačno u podne obradovali mališane u Ustanovi „Oblutak“ i darivali im Novogodišnje poklone.

Ovi humani ljudi već tradicionalno pred kraj godine obilaze secu iz Ustanove „Oblutak“, kako bi se družili sa njima i kako bi ih pred dolazak Nove godine obradovali poklonima sačinjenih sa puno ljubavi.

“ Za nas nema većeg poklona od osmeha na njihovom licu.

Bez obzira na vremenske uslove, uvek dolazimo na motorima“, rekao je Slaviša Milenović, predsednik Moto kluba „Triumph“ Zaječar.

Da su se već navikli na ovu humanost i da ona deci iz „Oblutka“ mnogo znači potvrdila je i direktorka pomenute ustanove Ana Petković.

„Našoj deci mnogo znači ova tradicionalna akcija. Oni su već navikli na ovu humanost članova MK „Triumph“ kojom su oduševljeni.

Pored novogodišnjih poklona MK „Triumph“, dobili su paketiće i od zaječarske Medicinske škole.

Ovi pokloni su njima velika inspiracija, jer zajedno sa svojim vaspitačima kasnije pripremaju novogodišnje čestitke za sve koji su ih darivali“, istakla je Petković.

Do kraja godine članove Ustanove „Oblutak“ očekuje još novogodišnjih paketića, kao i humanitarna izložba u centru Zaječara naredne nedelje.

28. decembra oni imaju u planu da učestvuju u Novogodišnjoj predstavi u Boru.

Nakon podele paketića, zaječarski motociklisti sa svojim dvotočkašima uputili su se na Trg oslobođenja, gde su najmlađim Zaječarcima delili slatkiše.

 

Dodaj komentar