Dvadesetu godinu za redom  u preko 140 mesnih odbora članovi i simpatizeri Nove Srbije u čitavoj Srbiji, ali i Zaječaru obeležavaju stranačku slavu Svetog Simeona Mirotočivog.

Uz prisustvo članova, prijatelja i koalicionih partnera predstavnici Gradskog odbora Nove Srbije u Zaječaru stranačku slavu proslavili su u prostorijama Hotela Tis, a uloga kolačara ove godine pripala je Mileni Simić.

Saša Dimitrijević, predsednik Gradskog odbora Nove Srbije nakon lomljenja kolača obratio se svim prisutnima izrazivši zahvalnost što su im kao domaćinima ukazali tu čast i došli na slavu.

“ Svim članovima Nove Srbije čestitam našu stranačku slavu Svetog Simeona Mirotočivog, a svim građanima želim bolji i plodonosniji život u Srbiji u budućem periodu.

Želimo sa ove slave da uputimo poruku mira i ljubavi, jer je Srbiji ovog trenutka najneophodnije da se građani ne dele na „njihove“ i „naše“.

I ovoj Vladi želim uspešniji rad u 2019. godini, predsedniku Republike da na sve nas počne da gleda kao na svoje sugrađane i da u Srbiji sve krene na bolje“, istakao je Dimitrijević.

Dosadašnji kolačar GrO Nove Srbije bio je Miki Živić iz Rgotine.

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here