Društvo Kultura

„Čehovljeva soba, sezona prva“ naišla na odličan prijem publike u Kragujevcu

Predstava zaječarskog teatra „Čehovljeva soba, sezona prva“ oduševila je sinoć publiku u Kragujevcu, a večeras će zaječarski ansambl sa ovom predstavom nastupiti na „Danima Mire Trailović“ u Kraljevu.

Pozorišni komad, po motivima priča Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji Une Đelošević i Nikole Zavišića, koji je i reditelj predstave, premijerno je izveden marta prošle godine. Zaječarski glumački ansambl sa ovom predstavom 2023.godine gostovao je u Knjaževcu, Kruševcu,Smederevu, Beogradu , Loznici, Nikšiću (Crna Gora) i u Boru a ovogodišnje putovanje počinje gostovanjima u Kragujevcu i Kraljevu.

U predstavi igraju: Marija Stanković, Miloš Tanasković, Gabrijel Bećarević, Ivana Bartunjek, Branislav Mijatović, Vujadin Milošević, Viktorija Arsić, Nataša Petrović, Jelena Rajić i Ana Bretšnajder.

Bend predstave čine glumci : Vujadin Milošević, Miloš Tanasković, Ana Bretšnajder, Jelena Rajić, Marija Stanković i Ivana Bartunjek, kao i Milan Mitić, profesor gitare i direktor zaječarske muzičke škole.

Dodaj komentar