fbpx
Politika

BOŠKO NIČIĆ POSTAO NAPREDNJAK! Ceo Pokret za Krajinu „preleteo“ u SNS!!! (VIDEO)

Grupa građana „Pokret za Krajinu“ Boška Ničića priključila se SNS, saopšteno je na konferenciji za novinare u prostorijama Srpske napredne stranke u Beogradu, a na narednoj sednici Glavnog odbora stranke za člana predsedništva biće predložen lider „Pokreta za Krajinu“ Boško Ničić.

Ničić je kazao da su se naprednjacima pridružili svi viđeniji članovi tog pokreta, te su sada nekadašnji „korektni“ politički protivnici sada jedna porodica.

„Na lokalnim izborima bili smo politički korektni protivnici, te smo posle izbora odlučili da sarađujemo u interesu građana“,obrazložio je svoju odluku Ničić, podsetivši da u Zaječaru naprednjaci i „Pokret za Krajinu“ sada čine vlast.

On je kazao da treba da bude više takvog udruživanja i da „oni koji su do juče bili politički protivnici, danas mogu biti saradnici“.

Ničić će, koliko od danas, koordinirati rad SNS u borskom i zaječarskom okrugu, rekao je potpredsednik SNS Milenko Jovanov, navodeći da je stranka otvorena za saradnju sa onima koji se zalažu za dobrobit Srbije.

Sastanku u SNS sa Boškom Ničićem, liderom GG „Pokret za Krajinu“, prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i potpredsednici Glavnog odbora SNS Marko Djurić i Nebojša Stefanović.

izvor: pravda.rs

Pogledajte izjavu gradonačelnika Zaječara Boška Ničića:

izvor snimka: zajecarinfo.rs

4 komentara

  • Па сигурно, није човек блесав. Зна шта је „најбоље у интересу народа“ (читај где је најдебља хладовина). То је све наравно одраз поштења, интегритета и принципијелности. Благо нама.

  • Јесен долази а птице селице по навици траже нова уточишта.
    У политици такве птице по правилу никада нису доносиле добро ни себи ни новом јату у које су прелетели!

  • SEOBA GORA OD PTICE!

    Ptice selice se sele jedanput godišnje, da bi se sledeće godine uglavnom vratile tamo odakle su poletele. Preletanje političara iz stranke u stranku je popularno od “revolucije“ 2000, godine. Boško Ničić se iselio iz „Novedemokratije“ i uselio u svoj „Pokret za Krajinu“ I sada koliktivno preleteo u SNS. Takođe i SNS je izleteo iz SRS I pormirao svoje ptičje gnezdo. Što se tiče preletanja iz jata u jato, šampion je Blagoje Spaskovski trenutno prvi naprednjak u Boru. On je preleteo iz SPS u Socijaldemokratiju, pa u G17+, zamalo u DS, ali je ušao u pantalone Tadiću, kada ovaj izgubi izbore, Spaskovski na prečac ulete u SNS. Dokle će u tom jatu, znase ,dok je na vlasti SNS i dokle on može zdravo da leti.

Dodaj komentar