fbpx
Politika

Aleksandar Milivojević -Pjer pisao Vučiću

foto: tvbest.rs

Član Srpske napredne stranke (SNS) i bivši član Gradskog veća Zaječara Aleksandar Milivojević u dopisu predsedniku SNS Aleksandru Vučiću ukazuje da je odlukom Gradskog veća Sanela Radisavljević razrešena dužnosti predsednika Upravnog odbora ustanove dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju “Oblutak” samo zato što je njegova supruga.

To je osnov za razrešenje, tvrdi Milivojević i napominje da “ovo što se dešava u Zaječaru prevazilazi granice politike i postaje toliko neverovatno” i lično da počinje da se pita kome sve ovo treba”.

U dopisu Milivojević podseća da je prošle godine na prvi put organizovanoj donatorskoj večeri za “Oblutak” prikupljeno 110 hiljada dinara, a pre toga iz donacija još 138 hiljada dinara.

Milivojević tvrdi da je gradonačelnik “Velimir Ognjenović naravno skinuo taj novac sa računa i nikada nije vraćen ustanovi”.

“Za Dan grada u septembru prošle godine”, dodaje Milivojević u dopisu, “organizovana je manifestacija Food is Great, kada su kuvari ambasade Velike Britanije pripremali hranu, koju je deci ometenoj u razvoju delio lično ambasador Denis Kif”.

Milivojević pominje i donaciju novogodišnjih paketića deci ometenoj u razvoju, nekoliko humanitarnih koncerta benda “Roktori”, izložbe dečijih radova.

Ja ne verujem da Vi stojite iza smene Sanele Radisavljević, ne želim u to da verujem i neću da verujem”, navodi Milivojević na kraju dopisa Vučiću.

Izvor: fonet.rs

2 komentara

  • Mirkovicev kadar i škola. Iskorišćava bolesnu decu da napadne gradsku vlast i zaštiti svoju “suprugu”. Bruka i sramota. Uplati donaciju toj deci, pokaži svoju humanost i zabrinutost za iste kretenu nepismeni.

  • “Ja ne verujem da Vi stojite iza smene Sanele Radisavljević, ne želim u to da verujem i neću da verujem“, navodi Milivojević na kraju dopisa Vučiću.”

    Gos’n Pjer,sve se vraća sve se plaća – kad si ti cinkario druge kod gos’n Mirkovića,onda ti nije palo na pamet, da će i tebi jednog dana da se vrati onako kako si sejao!

Dodaj komentar