Politika

Aktivisti SNS-a u Zaječaru u akciji čišćenja snega (VIDEO)

Povereništvo Srpske napredne stranke u Zaječaru organizovalo je danas akciju čišćenja snega oko Doma kulture i mosta u naselju Kotlujevac.

Cilj i poenta današnje akcije, kako ističe poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru Vladan Paunović, je pre svega pomoć komšijama i svim sugrađanima.

“Aktivisti Srpske napredne stranke svojim radom i aktivnostima žele da daju primer svim ostalim sugrađanima, ne bi li se i oni priključili da očistimo nečije dvorište, neki prilaz ili most, zapravo sva ona mesta koja su jako bitna za naše funkcionisanje. Dakle, pomoć komšijama i svim našim sugrađanima je cilj ove akcije”, kaže Paunović.

vladan-paunovic

Na pitanje da li je današnja akcija možda rezultat lošeg rada nadležnih službi za čišćenje ulica i puteva, Paunović ističe da ova akcija to ni u kom slučaju ne predstavlja i dodaje da se ne može očekivati da mašine i službe zadužene za zimsko održavanje stignu do svakog čoveka i sokaka, te su upravo sugrađani ti koji se moraju solidarisati i pomagati službama, ali i jedni drugima.

“Cela zemlja je prosto okovana snegom i ledom. Mašine i službe koje su zadužene za zimsko održavanje ne mogu sve same da postignu i da očiste sve ulice, sokake, prostor oko ambulante, mostove. Zato se moramo svi mi pridružiti i pomoći, pogotovo kada ovakvo vreme dugo traje. Moramo dati svoj doprinos i da uradimo sve što je do nas, da probudimo osećaj solidarnosti i kolegijalnosti kako bi bili zadovoljniji svi”, kaže Paunović i napominje:

“U našem gradu imamo i kvalitetno grejanje i redovno izvoženje smeća, glavne ulice su prohodne. To pokazuje da sve komunalne službe u gradu funkcionišu, a naša današnja akcija je zapravo poziv svim građanima da izađu da pomognu službenim licima koji rade na čišćenju snega kako bi svima bilo lepše”.

 

 

Dodaj komentar