fbpx

Dnevni horoskop za sredu 29. jun

Preporuka:

U Timočkoj krajini 18 osoba testirano na koronu: 4 hospitalizovane, ostali u kućnoj izolaciji

U Republici Srbiji je do 15 časova 27. marta 2020. godine registrovano ukupno 528 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od...

Aleksandar Vučić: Uvešćemo zabranu kretanja 24 sata ako građani ne promene ponašanje

"Ukoliko se naše ponašanje ne promeni predložiću Vladi Srbije da uvede policijski čas koji će trajati 24 sata", rekao...

Novi oblik računa prilagođen za online i plaćanja u pošti, bankama i menjačnicama

S obzirom da su blagajne Javno komunalno stambenog preduzeća Zaječar privremeno zatvorene za rad sa korisnicima u skladu sa...
- Reklama -

Ovan se drži cilja, Bika čeka provod sa Škorpijom, Blizancima romansa s Devicom, Rak komunikativan, Lav spreman za izazove, Vaga  i Jarac odlično sarađuju, Strelac voli svoj posao, Vodoliji potrebna samoća, a Ribama su solidni aspekti. Ovo je današnji horoskop za danas 29.06.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao:Pokušavate da se domognete bolje startne pozicije, ali u tome trenutno, polovično uspevate. Ne odustajte od zacrtanog cilja bez obzira na sve što vam se desi.

Ljubav:Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se pomirite sa partnerom jer vam se tako nalažete. Zakopavajte ratne sekire na suptilniji  i sporiji način. Bićete iznenađeni ovim potezom.

Zdravlje: Ne nervirajte se.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Kada su u pitanju poslovna  i finansijska strana nije loše da pokušate da se domognete bolje startne pozicije koja vam pruža mnogo bolji ambijent od trenutnog.

Ljubav: Ne očajavajte za nekim ko je vaša prošlost već odavno. Imate priliku da se odlično provedete sa jednom Škorpijom. Aspekti planeta vas podržavaju u tome.

Zdravlje: Pazite na stomak.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Moraćete da se povremeno povinujete datim zadacima koji nisu ni malo laki. Poslušajte savet iskusnijeg kolege od sebe  i računajte na odličan poslovni ambijent. Nije sve u novcu, koji često priželjkujete u većoj meri.

Ljubav: Oni koji su sami, ne treba da očajavaju jer imaju šansu da otvore varata svog srca prema jednoj Devici koja ih silno iščekuje. Na vama je da li ćete da prihvatite novi izazov.

Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: