Servisne informacije

U Zaječaru oblačan dan, temperatura u padu do 27°C

U Srbiji promenljivo i nestabilno sa češćom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Intenzivnije padavine se očekuju pred jutro i ujutro u severnim i zapadnim, a pre podne i sredinom dana u centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima Srbije. Posle podne i uveče lokalni pljuskovi sa grmljavinom se očekuju samo u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab i umeren, u brdskoplaninskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 20 °C, a najviša dnevna od 25 do 29 °C, saopštio je RHMZ RS.

U Zaječaru oblačan dan. Danas uz promenljivo oblačno vreme tokom dana kratkotrajni sunčani periodi. Temperatura u padu,  maksimalna dnevna temperatura 27 °C. Naredni dan donosi nam  sunčano i toplo vreme. Jutarnja tempertaura 15°C , maksimalna dnevna 30°C.

Zbog povolјnih termičkih uslova očekivane biometeorološke prilike pogodovaće većini hronično obolelih. Izvesene tegobe su moguće kod astmatičara i reumatičara. Meteoropate mogu osetiti glavobolјu i umor, kao i slabiju koncentraciju zbog čega se savetuje i dodatan oprez u saobraćaju, saopštava RHMZ RS.

Dodaj komentar