Izdvajamo Politika

Vučić pozvao francuske privrednike da više ulažu u Srbiju

Aleksandar Vučić MEDEF
foto: https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Vučić sa delegacijom MEDEF-a – pozvao francuske privrednike da više ulažu u Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima federacije francuskih poslodavaca MEDEF. Tom prilikom pozvao je francuske privrednike da više ulažu u Srbiju.

Predsednik je sa predstavnicima MEDEF-a razgovarao o produbljivanju ekonomske saradnje i o zainteresovanosti francuskih kompanija za učešće u predstojećoj Međunarodnoj specijalizovanoj izložbi Ekspo 2027. godine u Beogradu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Palati Srbija sa predstavnicima Udruženja francuskih privrednika MEDEF.

”Sa predstavnicima MEDEF sam razgovarao o investicijama u prioritetne sektore u Srbiji i produbljivanju ekonomske saradnje. Razgovaralo smo i o zainteresovanosti francuskih kompanija za učešće u predstojećoj Međunarodnoj specijalizovanoj izložbi EXPO2027. Pozvao sam francuske privrednike da više ulažu u Srbiju, jednu od svetski najpopularnijih investicionih lokacija”, napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastali su se danas sa francuskom poslovnom delegacijom MEDEF. Predsednik Srbije je rekao da je došao da pokaže poštovanje prema delegaciji Francuske i tom prilikom pozdravio francuske investicije.

On je izrazio nadu da će Francuska u godinama koje dolaze postati najveći partner Srbije u različitim sferama. Po završetku sastanka uslediće i potpisivanje ugovora sa predstavnicima francuskog trezora.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/tanjug/O.B.

Dodaj komentar