fbpx

Vreme je za kalendare i reklamni materijal za 2020. godinu

Preporuka:

Za promovisanje Gitarijade u Užicu Zaječar plaća 4 miliona dinara

Za promovisanje koncerta "Promo Gitarijada" koji bi trebalo da bude organizovan u Užicu Grad Zaječar platiće skoro 4 miliona...

Besplatan gradski prevoz u Zaječaru (ne)dostupan za sve (VIDEO)

Besplatan gradski prevoz na teritoriji Zaječara i okolnih sela funkcioniše već skoro godinu dana. I dok su neki prezadovoljni...

U petak izlazi novi broj Zaječarskih VESTI – novine i dalje BESPLATNO!

Novi broj Zaječarskih VESTI, sedmi po redu, izlazi u petak 21. februara, kada će po ustaljenoj praksi 1.250 primeraka...
- Reklama -

Na kraju stare i početku Nove godine, kalendar je obično prva stvar koje se svaki domaćin seti da nabavi za svoj dom! On je ujedno za sve preduzetnike i firme i izuzetno lepa reklama, koja će poslovnim saradnicima, partnerima i kupcima, stalno biti pred očima, 365 dana u godini!

Zato štamparija „Happy“ u Zaječaru nudi veliki izbor jednodelnih i višedelnih kalendara uz mogućnost štampe, čime se može kreirati unikatni izgled kojim će Vaš brend izboriti svoje mesto na svakom zidu!

Tehniku štampe, zaglavlje i prikladne fotografije možete sami ukomponovati u zadati prostor po provereno najpovoljnim cenama u Zaječaru!

Deo njihovog asortimana štamparskih usluga predstavlja i štampa na tekstilu, koju rade u veoma kratkim vremenskim rokovima, u malim, srednjim ili velikim tiražima, s tim da za veće tiraže nude povoljnije cene.

Vrše i štampanje raznih tekstilnih predmeta: majica, dukserica, kačketa, odevnih predmeta za bebe, portikli, peškira, jastučnica, radnih kombinezona i prsluka, stoljnjaka itd.

A ovde pogledajte i celokupnu njihovu PONUDU i saznajte zašto su korak ispred drugih!

Pozovite ih ili im pišiti na facebook strani i pružiće Vam svu potrebnu pomoć u pripremi za štampu!

Štamparija HAPPY nalazi se u Čupićevoj 51 a kontakt telefoni su: 019/427-111, 063/829-9254, 060/7427-111.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: