PR tekstovi

Vreme je za kalendare i reklamni materijal za 2020. godinu

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Na kraju stare i početku Nove godine, kalendar je obično prva stvar koje se svaki domaćin seti da nabavi za svoj dom! On je ujedno za sve preduzetnike i firme i izuzetno lepa reklama, koja će poslovnim saradnicima, partnerima i kupcima, stalno biti pred očima, 365 dana u godini!

Zato štamparija „Happy“ u Zaječaru nudi veliki izbor jednodelnih i višedelnih kalendara uz mogućnost štampe, čime se može kreirati unikatni izgled kojim će Vaš brend izboriti svoje mesto na svakom zidu!

Tehniku štampe, zaglavlje i prikladne fotografije možete sami ukomponovati u zadati prostor po provereno najpovoljnim cenama u Zaječaru!

Deo njihovog asortimana štamparskih usluga predstavlja i štampa na tekstilu, koju rade u veoma kratkim vremenskim rokovima, u malim, srednjim ili velikim tiražima, s tim da za veće tiraže nude povoljnije cene.

Vrše i štampanje raznih tekstilnih predmeta: majica, dukserica, kačketa, odevnih predmeta za bebe, portikli, peškira, jastučnica, radnih kombinezona i prsluka, stoljnjaka itd.

A ovde pogledajte i celokupnu njihovu PONUDU i saznajte zašto su korak ispred drugih!

Pozovite ih ili im pišiti na facebook strani i pružiće Vam svu potrebnu pomoć u pripremi za štampu!

Štamparija HAPPY nalazi se u Čupićevoj 51 a kontakt telefoni su: 019/427-111, 063/829-9254, 060/7427-111.

Dodaj komentar