fbpx

Uređen put Trnavac-Gradskovo, u planu sređivanje puta od Čokonjara

Preporuka:

Bor: Uhapšen mladić zbog provale u advokatske kancelarije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B. B. (1999) iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je...

Odustalo se od natkrivanja bazena na Kraljevici tokom zime (FOTO)

Zatvoreni bazen na zaječarskoj Kraljevici ove zime ipak neće biti otvoren za posetioce, jer se prema rečima v.d. direktora...

Negovanje srpsko-ruskih odnosa u Istorijskom arhivu

Istorijski arhiv "Timočka krajina" Zaječar i Centar ruskog geografskog društva u Srbiji priređuju kulturni program posvećen rusko-srpskim odnosima. U okviru...
- Reklama -

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ završili su radove na uređenju puta Trnavac-Gradskovo. Šiblje i rastinje koje se nalazilo pored puta, uklonjeno je na zahtev Mesne zajednice Gradskovo, gde je avgusta meseca 2019. zamenjena i dotrajala ulična rasveta.

Vice Lalić, v.d. direktora tog preduzeća ističe da i 2020. godine seoske mesne zajednice neće biti zapostavljene, ali da se ne može stići svuda u isto vreme.

„Mesna zajednica Gradskovo je pre nekoliko meseci podnela zahtev za uređenje puta, koji i nije bio u baš tako zavidnom stanju. Zahtevu smo se odazvali, 17. januara su završeni radovi, a tim tempom će se nastaviti i u narednom periodu“, rekao je Lalić.

On je podsetio da su ekipe JKP „Timok održavanje“ non stop na terenu, ali im nekada vremenski uslovi ne dozvoljavaju da urade baš sve onako kako smo planirali.

Prema najavama Lalića, narednih dana će biti završeni i radovi na uređenju puta od Čokonjara ka Gradskovu, a prema planu i programu JKP „Timok održavanje“ i u narednom periodu, u skladu sa vremenskim uslovima, radiće se na uređenju i drugih seoskih putnih pravaca, ali i zameni dotrajale ulične rasvete, kako u gradu, tako i u selima.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: