fbpx
Društvo

Uređen put Trnavac-Gradskovo, u planu sređivanje puta od Čokonjara

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ završili su radove na uređenju puta Trnavac-Gradskovo. Šiblje i rastinje koje se nalazilo pored puta, uklonjeno je na zahtev Mesne zajednice Gradskovo, gde je avgusta meseca 2019. zamenjena i dotrajala ulična rasveta.

Vice Lalić, v.d. direktora tog preduzeća ističe da i 2020. godine seoske mesne zajednice neće biti zapostavljene, ali da se ne može stići svuda u isto vreme.

„Mesna zajednica Gradskovo je pre nekoliko meseci podnela zahtev za uređenje puta, koji i nije bio u baš tako zavidnom stanju. Zahtevu smo se odazvali, 17. januara su završeni radovi, a tim tempom će se nastaviti i u narednom periodu”, rekao je Lalić.

On je podsetio da su ekipe JKP “Timok održavanje” non stop na terenu, ali im nekada vremenski uslovi ne dozvoljavaju da urade baš sve onako kako smo planirali.

Prema najavama Lalića, narednih dana će biti završeni i radovi na uređenju puta od Čokonjara ka Gradskovu, a prema planu i programu JKP „Timok održavanje“ i u narednom periodu, u skladu sa vremenskim uslovima, radiće se na uređenju i drugih seoskih putnih pravaca, ali i zameni dotrajale ulične rasvete, kako u gradu, tako i u selima.

Dodaj komentar