Društvo Hronika Izdvajamo Vesti

KONAČNO SE POJAVILA UMRLICA U ZLOTU! Krenulo okupljanje u kući preminulog Dalibora

foto: M.M./ATAImages

NOVI DETALJI SAMO TRI SATA PRE SAHRANE

Dalibor Dragijević brat osumnjičenog D.D. za ubistvo male Danke Ilić danas će biti sahranjen na lokalnom seoskom groblju u selu Zlot. On je u policijskom pritvoru umro od infarkta nakon što je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u premeštanju tela svirepo ubijene Danke Ilić (2). Iako se spekulisalo da li će brat i otac preminulog biti pušteni iz pritvora na sahranu, oni se kako je njihov advokat rekao ipak neće pojaviti.

Tri sata pre početka sahrane, rodbina i prijatelji su počeli da se opkupljaju u porodičnom domu Dragijevića, donosili su cveće, a u jendom momentu je okačena i umrlica. Umrlicu je okačila ožalošćena rodbina, a meštani su se danima pitali gde je umrlica i da li će je staviti.

Prema poslednjim informacijama, njegovom ocu Radoslavu i bratu Dejanu sud u Zaječaru nije dozvolio da iz pritvora idu na sahranu sinu i bratu.
– Mom klijentu nije dozvoljeno da prisustvuje sahrani sina. On se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je pomagao pri uklanjanu dokaza. Branio se ćutanjem u tužilaštvu. Uložiću žalbu na odluku o pritvoru – kaže za medije advokat Nebojša Živanović koji zastupa oca osumnjičenog za ubistvo.

Izvor: ZajecarOnline/informer/telegraf/J.V.

1 komentar

Dodaj komentar