fbpx
Društvo

SAZNAJEMO: UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA O.Š. “LJUBICA R. NADA” U ŠKOLU POLAZE 10. SEPTEMBRA! Dok stariji osnovci idu u…

Za učenike osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada” u Zaječaru početak nove školske godine razlikovaće se od ostalih, jer će se nastava prilagođavati radovima na rekonstrukciji škole koji na žalost kasne. (Više o tome pisali smo OVDE.)

Shodno tome, prvaci će u školske klupe umesto 3. septembra poći nedelju dana kasnije, a 10. septembra nova školska godina otpočeće i za učenike drugog trećeg i četvrtog razreda pomenute škole.

Tim povodom direktor ove obrazovne ustanove izdao je zvanično obaveštenje za roditelje i učenike, u kojem se navodi da će zbog renoviranja škole nastava u novoj školskoj godini početi prema sledećem rasporedu:

U ponedeljak, 3.9.2018.godine od 14 sati i 15 minuta nastava će otpočeti:

  • za učenike petog i šestog razreda O.Š. “Ljubica Radosavljević Nada” u Ekonomsko-trgovinskoj školi ,
  • dok će sedmaci i osmaci nastavu pohađati u zgradi Gimnazije od 14 sati i 15 minuta.

Nedelju dana kasnije, u ponedeljak, 10.9.2018.godine za učenike nižih razreda nastava će odvijati po sledećem rasporedu:

  • U prvu smenu od 8 sati ujutru poćiće učenici PRVOG RAZREDA (odeljenja I-1, I-2 i I-3), DRUGOG RAZREDA ( odeljenja II-1, II-2 i II-3), kao i učenici III-3 odeljenja.
  • U drugu smenu od 12 časova, 10. septembra nastava će početi za učenike TREĆEG RAZREDA (odeljenja III-1 i III-2), kao i za učenike ČETVRTOG RAZREDA ( odeljenja IV-1 i IV-2).

Produženi boravak za učenike 1. i 2.razreda radiće od 11:30 do 16 časova, navodi se u saopštenju.

Časovi za sve učenike biće skraćeni na 35 minuta!!!


POVEZANE VESTI: 

KASNE RADOVI NA REKONSTRUKCIJI O.Š. „LJUBICA RADOSAVLJEVIĆ NADA“: Učenici viših razreda novu školsku godinu dočekaće u ovoj školi…

Dodaj komentar