fbpx
Najbolje iz Paraćina

Paraćin: Preduzeće “Ivanović” izrađuje stolariju po svačijoj meri

Sa iskustvom dužim od 20 godina, velikim brojem prikupljenih referenci i prepoznatljivom kvalitetu, zanatska preduzeće “Ivanović” koje posluje u sklopu industrijkse zone “Zmič” u Paraćinu jedna je od najaktivnijih i najangažovanijih firmi u okviru delatnosti kojom se bavi.

Od samog osnivanja firme pa sve do sada primarna delatnost kojom se bave je sklapanje i montaža Alu i PVC stolarije kao npr. prozora, vrata, roletni, komarnika, ograda i gelendera.

FOTO: Zaječar online

“Naša ekipa, koja je sačinjena od proverenih i stručnih majstora, montera i staklara sposobna je da preuzme projekte manjeg i srednjeg opsega i sa uspehom ih realizuje. Takođe, izrađujemo elemente od inoxa i Alu prema zahtevima klijenata”, kaže Vladan Ivanović, vlasnik preduzeća.

Preduzeće “Ivanović” poreklom je iz Ćuprije, ali je vlasnik odlučio da u paraćinskoj industrijskoj zoni izgradi halu od preko 800 m2, jer je opština u momentu kupovine nudio najpovoljnije uslove i plaćanje zemljišta na više godina.

FOTO: Zaječar online

Njihov proizvodni pogon danas je opremljen najsavremenijim alatima i mašinama za izradu, sečenje i sklapanje naših proizvoda.

FOTO: Zaječar online

“Bavimo se izradom i ugradnjom Alu ili PVC stolarije ili inox elemenata, vršimo sve vrste staklarskih usluga. Ugrađujemo stakla, klizna staklena vrata, staklene zidov i stolove, staklene blokove, požarna stakla, staklene kuhinjske obloge, ogledala po meri.

Izrađujemo i ugrađujemo i inox nadstrešnice, vrata, roletne, komarnike, ograde, gelendere, staklene fasade, garažna vrata i kapije. Iznajmljujemo i kamione, dizalice i radne platforme”, poručuje Vladan.

 

FOTO: Zaječar online

U pomenuti objekat preduzeća “Ivanović” u industrijskoj zoni “Zmič” uloženo je preko 250.000 evra. A dve decenije poslovanja i izuzetna ocena od strane mušterija, dovoljni su razlozi da budu izuzetno prepoznatljivi na tržištu kao jedna ozbiljna kompanija.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Dodaj komentar