Društvo

Počinje sa radom gradski bazen

Od danas, na osnovu odluke Štaba za vanredne situacije koji je doneo odluku o ukidanju vanredne situacije na području grada Zaječara i dozvolio rad gradskog bazena, rukovodstvo Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“, obaveštava javnost da bazen počinje sa radom.

U skladu sa odlukom Štaba, broj posetilaca na bazenu će tokom radnih dana biti ograničen na 300, dok je tokom vikenda dozvoljeno da na bazenu bude do 500 posetilaca. Takođe, ranije propisane mere koje se odnose na to da svaki posetilac pre ulaska u bazen prođe dezinfekcionu barijeru i da se striktno pridržava socijalne distance od metar i po ostaju na snazi i tokom početka ove kupališne sezone.

Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“, kao društveno-odgovorno preduzeće, takođe će preduzeti sve higijenske mere koje se odnose na dezinfekciju bazena, posebno ležaljki, dok će proveru ispravnosti vode i ove godine vršiti Zavod za javno zdravlje „Timok“.

Prvog dana rada, gradski bazen će raditi od 13.00 do 19.00 sati, dok će od četvrtka, 24. juna bazen raditi od 11.00 do 19.00 sati.

Tokom sezone kupanja, dnevna ulaznica će koštati 150 dinara, nedeljna 900, dok će mesečna karta iznositi 3.000 dinara. Za decu do sedam godina ulaz je besplatan.

Prijave za Školu plivanja su moguće na broj telefona 060/3851075, a cena je 3.000 dinara. Kako je planirano, obuka za neplivače će početi 1. jula.

izvor: timokodrzavanje.rs

1 komentar

  • el ga ofarba vice? il ces ponovo za neki dan.a jel radite i subotom i nedeljom?a za verske praznike? da niste prepisali radno vreme od boskove grobljanske usluge?

Dodaj komentar