fbpx
Društvo Politika

Ovo su zahtevi građanskog protesta zakazanog za petak u Zaječaru – #1od5miliona

Svi koji su obavljali javne funkcije od 2004. godine do danas i time napravili dug grada od preko 2 milijarde dinara, da momentalno podnesu ostavke i prestanu da se bave politikom – prvi je i osnovni zahtev organizatora građanskog protesta “1 od 5 miliona” u Zaječaru, navodi se u današnjem saopštenju.

Kao što je već najavljeno, građanski protest “1 od 5 miliona” održaće se u petak 18. januara sa početkom u 18 časova na Trgu Nikole Pašića.

Nakon javnog iznošenja zahteva krenuće se u protestnu šetnju. Zahtevi se odnose na vlast, opoziciju ali i lokalne medije.

Prvi i osnovni zahtev građanskog protesta u Zaječaru je: Da svi koji su obavljali javne funkcije od 2004. godine do danas i time napravili dug grada od preko 2 milijarde dinara, momentalno podnesu ostavke i prestanu da se bave politikom.

Od svih onih koji se predstavljaju opozicijom ovom režimu, zahtevamo da napuste lokalnu skupštinu i ostale institucije i bojkotuju njihov rad sve do ispunjenja prvog i osnovnog zahteva.

Od lokalnih medija zahtevamo izveštavanje o građanskim protestima, kako širom Srbije tako i u Zaječaru u udarnim informativnim emisijama ili rubrikama.

1 komentar

Dodaj komentar