fbpx

Omladinski kamp na Kraljevici TREBAO JE BITI GOTOV do 11. avgusta! Istražujemo dokle se stiglo sa radovima… (VIDEO)

Preporuka:

Predavanja iz prve pomoći za zaječarske penzionere

U Klubu starih 65+, u Krfskoj ulici u Zaječaru, u okviru programa Briga o starima Crvenog krsta Srbije, u...

Mali zaječarci pokazali starijima veštine iz prve pomoći (FOTO)

Članovi ekipe „Petlića” zaječarskog Crvenog krsta, sa dugogodišnjim saradnikom i volonterom Predragom Kocićem pokazali su starijim sugrađanima kako mogu...

CK Zaječar: Starost nije prepreka za druženje i nova znanja

U okviru Programa brige o starima Crvenog krsta Srbije, tokom januara 2020. godine započeo je sa radom Klub 65+....
- Reklama -

Radovi na izgradnji bungalov naselje ili kompleks Omladinskog kampa na Kraljevici (zvanični naziv projekta) započeti su avgusta 2017. a završetak radova planiran je za 11. avgust 2018. godine. Na današnji dan, 45 dana nakon ISTEKA ROKA, kraj radova nije ni blizu!

Trenutno stanje:

Sama izgradnja se realizuje u okviru projekta prekogranične saradnje, a finansira iz IPA fondova Evropske unije. Prema projektu, na Kraljevici u Zaječaru, planirana je izgradnja bungalov-naselja (14 četvorekrevetnih i 2 dvokrevetna bungalova), menze i kuhinje sa 60 mesta.

 Kako se Grad Zaječar odnosi prema sredstvima koja su dobijena iz donacija, možete videti i sami na slikama iznad, ali i u video prilogu koji sledi. 

O projektu


Projektnu dokumentaciju za ovaj projekat prekogranične saradnje, izradila je preduzetnička radnja „Tim projekt Ksenija Veljković“. Otac vlasnice ovog projekt-biroa, Zaječarcima dobro poznati Zoran Jovanović, dugogodišnji direktor AD „PUT“ – firme koja je bila ekskluzivni izvođač infrastrukturnih radova finansiranih iz budžeta grada Zaječara.

Radove na izgradnji kampa na Kraljevici izvodi Privredno društvo za trgovinu i usluge „Manco plus DOO “ iz Beograda. Vlasnik ovog preduzeća je Vladimir Mandić, poznati rukometaš, član SNS i odbornik SNS u Skupštini Beograda (u trenutku dobijanja posla).

Opširnije informacije o celom „poslu“ možete pročitati u ovom članku: (NI) PO BABI (NI) PO STRIČEVIMA: KO GRADI ZAJEČARSKE BUNGALOVE?

Možda su putevi rukometa koji vode ka Zaječaru i od njega u najmanju ruku slučajni i čudni, ali svakako postoje…

Svaka povezanost sa gradonačelnikom Zaječara i njegovom rukometnom opsesijom koja se i u ovom mandatu finansira preko leđa građana baš kao i u prethodnom, kao i sa činjenicom da je Milan Stanković danas pomoćnik gradonačelnika Zaječara, a svojevremeno predsednik Rukometnog kluba Zaječar i dugogodišnji rukometni internacionalac je slučajna , za one koji veruju u slučajnosti… Slučajno je i da su svi članovi Srpske napredne stranke…

Gde je zapelo?

Nama ostaje, jedino, da ovim putem zvanično upitamo gradonačelnika Zaječara gospodina Boška Ničića:

Kada će izgradnja kompleksa Omladinskog kampa biti gotova

Hoće li iko snositi odgovornost zbog kašnjenja?

I zašto neće?

Dok čekamo odgovore, pogledajte naš video prilog, napravljen 45 dana NAKON ISTEKA ROKA za završetak radova:

3 KOMENTARA

  1. Ovo je stvarno bruka i sramota. Stiropor i gipsane table na izvolte, čudi me da su još uvek tu.

    Ali dovoljno nam je da povremeno imamo hleba i igara.

  2. A šta ste očekivali??? Pa pogledajte ko je direktor hale, jedne godine odem na novogodišnji turnir, dečko konobar kulturan, sve ok, sledeće godine on direktor!!! Pa to samo u Srbiji ima.

  3. ma da je samo on u pitanju!!!decko ne zna za sebe..ide i prica samo MOJA FIRMA MOJA FIRMA…odlepio..pa pogledaj mu sestru,zeta.sta li oni umisljaju?pa pogledaj gradsko veće?nečelnici???kad smo vec kod njih..bane,marina,ivan…ekipa samo tako…sa njim u ekipi i skretničar djoša,taksista,pevaljke…sta li smo zgresili???

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: