Društvo Servisne informacije

Obustava saobraćaja zbog defilea maturanata

obustava saobraćaja
foto: pixabay.com

Obustava saobraćaja u Zaječaru zbog defilea maturanata

U petak 7. juna 2024. godine, u periodu od 18:30 do 19:00 časova, najavljena je privremena obustava saobraćaja za sve vrste vozila u sledećim ulicama:

  • ulica Dositejeva.
  • ulica Nikole Pašića

Razlog obustave

Kako se navodi u saopštenju, saobraćaj će biti obustavljen radi svečanog defilea maturanata Gimnazije u Zaječaru, povodom održavanja maturske zabave. Ovaj događaj je važan za maturante i njihove porodice, jer označava završetak jednog poglavlja i početak novog u njihovim životima.

Detalji i saveti za vozače

Molimo sve vozače da planiraju alternativne rute tokom ovog perioda i da prate uputstva saobraćajne policije kako bi se izbegle gužve i zastoje. Hvala na razumevanju i podršci ovom važnom događaju za naše maturante.

Značaj događaja

Defile maturanata je tradicionalan događaj koji se svake godine održava u čast maturanata Gimnazije u Zaječaru, ali i svih ostalih srednjih škola. Ova svečanost predstavlja priliku za maturante da proslave svoj uspeh zajedno sa porodicom i prijateljima. Pored toga, ovo je i prilika za grad Zaječar da pokaže svoju podršku mladim ljudima koji su budućnost naše zajednice.

Podsećamo, maturanti su u utorak na Trgu oslobođenja odigrali tradicionalni “Maturantski ples“.

Za najnovije informacije o saobraćaju i obustavama, pratite naš sajt i društvene mreže.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar