fbpx

Ničić: Mediji i opozicija krivi što se funkcioner SNS-a dovodi u vezu sa nasiljem u porodici

Preporuka:

Bilt: Za avion pomoći iz Kine „fanfare“, a o pomoći iz EU gotovo niko ne govori

Na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu u petak, 27. marta sleteo je  teretni „Boeing 747“, uz podršku Evropske unije,...

Prošla 21 godina od NATO bombardovanja: Polaganje venaca u Zaječaru

Danas se navršava 21 godina od početka vazdušnih napada NATO-a na Saveznu Republiku Jugoslaviju (SRJ). Napadi koji su počeli...

Dostava lekova u zaječarskim selima jednom nedeljno

Apotekarska ustanova "Zaječar" je u saradnji sa zajedničkim “call centrom” grada Zaječara i Crvenim krstom Zaječar uspostavila raspored za...
- Reklama -

Povodom spekulacija u javnosti da je 1. jula u Zaječaru u slučaju nasilja u porodici umešan visoki funkcioner zaječarskih naprednjaka, gradonačelnika Zaječara Boška Ničića zamolili smo da nam se obrati zvaničnim saopštenjem u kome bi nam odgovorio na sledeća pitanja:

  1. Da li on kao gradonačelnik Zaječara osuđuje ovakav vid napada?
  2. Da li bi kao moralni čin, do okončanja postupka, pomenuto lice iz redova zaječarskih naprednjaka trebalo da podnese ostavku na funkciju koju obavlja?
  3. Da li je pomenuto lice s obzirom na okolnosti podobno da obavlja funkciju predsednika Upravnog odbora u Centru za socijalni rad u Zaječaru, funkciju zamenika gradonačelnika za omladinu i sport i funkciju prvog čoveka zaječarskih naprednjaka?

Gradonačelnik Ničić obratio nam se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

„Apsolutno ne znam o čemu pričate niti sam od bilo kog organa dobio zvanično obaveštenju o ovome što ste me pitali.

Svako će, bez obzira na funkciju, ukoliko zvanični organi potvrde da je neko zaista izvrš
io ovo delo, snositi posledice i odgovornost.

Ljudima se ne sudi i ne stavljaju ih na „stub srama“ na osnovu glasina, insinuacija i ulicnih tračeva. U ovoj zemlji postoje institucije pravosuđa koje su dužne da rade svoj posao i kada ga završe, ukoliko se dokaže da je bilo ko učinio nešto što je nedostojno njegove funkcije, isti će odgovarati.

Javnost, a tu, po meni, spadate i Vi koji imate portale, mora naučiti da ne sude novinari već sudije nakon policijske i tužilacke istrage i da je svako nevin dok se ne dokaže krivica.

Dakle, da rezimiramo, nigde u saopštenjima policijske uprave i tužilastva nisam video da se, kao što Vi tvrdite, spominje nikakav funkcioner SNS ili grada Zaječara.

Srpska napredna stranka i ja lično uvek smo osuđivali svaki vid nasilja, a posebno nad ženama. Taj stav i politika se nisu promenili.

Ukoliko se u bilo kom, konačnom, postupku zvaničnih državnih organa dokaže da je bilo ko od funkcionera SNS ili grada to učinio biće najoštrije sankcionisan.

Do tada bi u najmanju ruku bilo pristojno da ljudima, čarsijskim pričama i nagađanjima, ne zagorčavamo život samo zato što nam se ne sviđa njihov politički stav ili oni lično.

Nekakav linč, prema gradskim funkcionerima SNS i samog grada, koji je ovih dana evidentan jeste proizvod izfrustriranosti nejakih opozicionih stranaka i njihovih medijskih mentora, a ne proizvod dokazanih stvarnih događaja. Gotovo sam siguran da će, nakon okončanja čitave ove „hajke“ na navodne nasilnike iz SNS-a, ovi ljudi, koji su meta prozivki, smoći snage da zadovoljenje zbog urušavanja ugleda potraže pred pravosudnim organima.

I na kraju da jos jednom podvučem da se SNS i rukovodstvo grada GNUŠA svakog DOKAZANOG nasilja, a posebno nad ženama!“, naveo je u saopštenju za portal „Zaječar online“ prvi čovek grada.

11 KOMENTARA

  1. Kao po njegovom običaju pravi se da ništa nije video, ništa nije čuo i ništa nezna. Pao je sigurno sa Marsa pre dva dana…. i eto ga tu.

  2. Ovo nasilje SNS ovaca biće dokazano sledeće godine kada padnu sa vlasti a do tada će se Boško praviti blesav, kao čeka da se dokaže ko je koga pesničio. ha ha ha

  3. Ko je taj porodicni nasilnik na polozaju ? Da nije mozda Rade Kostic, doktor I V.D. Specijalne bolnice Gamzigrad ? Poznat je po brakovima u nasilju . Ili je neko drugi prijavljen ? U svakom slucaju duzni je objaviti ime, jer sve ostalo je prikrivanje nasilja.

  4. boško..za ovo što si sada izjavio ja nemam reči.uostalom ako si već hteo nesto da znaš trebalo je da se raspitaš u komšiluku.ovo nije prviput.bar desetak puta godišnje se desava.sada je smao doslo do kraja.i zeta treba da te je sramota da pricas nebuloze.uostalom to je tvoj način komuniciranja sa narodom.bahato i bezobrazno,a u pozadaini i na ovaj način prikrivanje lopovluka i malverzacija.zao mi je sto sam glasala za tebe.kajem se.nemoj samo ti da pričaš o moralu.nemoj samo ti da pricaš i nasilništvu.nemoj samo ti d apričaš o preljhubi i švaleraciji.sve ce izaci na videlo.polako.žao mi je što si sa neba pao u ovaj lep grad.i želim ti da se vratiš tamo odkale si i došao.ako oni žele da te prime.mada,ne verujem.strasno je živeti sa tobom.teta dana…

  5. Nicicu, jel znas mozda nekog dragana stankovica, slucajno ti je pomocnik huljo..? E ako ga znas pitaj ga u kojoj je stranci, ako ni to ne znas. Ako ne znate obojica, znamo svi mi ostali kako ste naprasno postali pripadnici Srpske Napredne Sekte i sledbenici Vrhovnog Hulje. I koliko volite da volkate, ljubkate, ali i pesnicite cupate grkljane i palite kuce ljudima koji govore istinu – sto je najveca jeres za vasu sektu. A sad munjo upamti dve stvari 1. Nisu svi u zajecaru amebe i kisne gliste pa pamte samo 1dan i 2. Istina, kao i voda, uvek nadje put i probije se tamo gde se najmanje nadas, a onda bahatost izbija na nos, usi i vraca se kao bumerang lazovcinama. A da ste se nakotili, jeste – niste tretirani na vreme pa ste se osilili. Sledece godine u ovo vreme donosicu ti opuske i ostale namirnice iz kontejnera u ustanovu zatvorenog tipa, ako preteknes. Ljubi brat.

  6. ajde sada da svi vrate zastavice sa šljivarskog puta…jebi ga..salilismo se..heheeee..bas mi nesto cudno i neprijatno da se sve ovo desava kod nas..da nisi ti boško opet nesto zabrljao?

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: