Društvo Hronika Izdvajamo

Intervencija policije zbog prijave nasilja u porodici u Zaječaru

ILUSTRACIJA - foto: Pixabay

Pripadnici zaječarske policije intervenisali su u ponedeljak 1. jula u večernjim satima po prijavi jedne ženske osobe za nasilje u porodici. Kako nezvanično saznajemo, za nasilje je prijavljen funkcioner Gradske uprave Zaječar koji je i visoki funkcioner Srpske napredne stranke u Zaječaru.

Iz zaječarske Policijske uprave kažu da su u pomenutom slučaju preduzete sve zakonom predviđene mere i radnje i o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

” Policija je postupila po jednoj prijavi za nasilje  u porodici. Preduzete su sve zakonom predviđeno mere i radnje, a o datom slučaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo”, kaže za portal “Zaječar online”, portparol PU Zaječar.

Zbog zaštite žrtava nasilja, identitet počinioca ne može biti otkriven.

Kako kažu u Policijskoj upravi u Zaječaru, počiniocu ovog krivičnog dela izrečena je mera zabrane kontakta i prilaska žrtvi.

5 komentara

  • pa kazite da je to MILAN STANKOVIĆ…..slobodno..od ovakve gradske uprave to se i ocekuje počev od boška pa baneta videnoviča..pa hijerarsijski nanize…nema razlike izmedju M i Z…svi su na vlasti…

  • ako je iz vrha gradske vasti trebalo bi da boško ničić odmah da ostavku.ovo je bruka.mozda nije loše da izvrši i harakiri.da spase ovaj narod javašluka i bede. a mi ćemo se onda i sami razračunati sa pratećom menažerijom.

  • Pa SNS u Zajecaru samo nasilnike ima u vlasti.Sto se njihova imena ne objave zvanicno. Trazi se od AV da ih sve posmeni

    • Kakav im predsednik stranke takvi i funkcioneri. Nusu samo u Zaječaru nasilnici. Cela Srbija je pod vlašću nasilnika.

  • Siniša, pazi šta pišeš da i tebe ne srede ovi iz SNS-a. Uskoro kreću da biju redom , po ulicama pa ti vidi.

Dodaj komentar