fbpx
Najbolje iz Paraćina

“Natura Gusto” iz Paraćina: Super proizvodi po meri Vašeg zdravlja (VIDEO)

Namenski osnovana za proizvodnju zdravih, a ukusnih obroka kompanija “Natura Gusto” iz Paraćina uspešno posluje od 2016. godine. Međutim, iza nje stoji više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji kvalitetne i izuzetne hrane i dodataka ishrani pod imenom Class.

Verujemo da ste probali naše više puta nagrađivane marmelade, sokove, ajvar, majonez, kečap…napravljene po tradicionalnoj recepturi i načinu pripreme, od najkvalitetnijih plodova uzgajanih u plodnoj dolini reke Morave?

Direktor kompanije Miroslav Radivojević kaže da je njihova poslovna filozofija veoma jednostavna i glasi: “SVE JE VAŽNO!” Svaki detalj, od izbora sastojaka do pakovanja u ovoj kompaniji ne prepuštaju slučaju.

Miroslav Radivojević, direktor kompanije “Natura Gusto” / FOTO: zajecaronline.com

“Ne postoje dva ista kolačića,” kažu Englezi, a mi kažemo: “Ne postoje galete kao naše”! Napravljene po meri vašeg zdravlja, bez veštačkih dodataka. Hranljive, a nisko kalorične, što ih čini idealnim doručkom i užinom, ali i zamenom za hleb tokom svih obroka.

Naše Natura Gusto galete od integralnog pirinča su iznad svega ukusne! Dugo smo ih osmišljavali, birali dodatke i pažljivo nabavljali sastojke”, kaže Radivojević.

FOTO: Facebook

Svoje proizvode, ova mlada, ali ozbiljna kompanija prezentovala je nedavno na Speciality & Fine Food Fair sajmu u Londonu, a svoje super zdrave proizvode na bazi pirinča “Natura Gusto” će predstaviti i na Belgrade Food Show sajmu visokokvalitetne hrane koji se održava 10. i 11. oktobra u Beogradu.

FOTO: zajecaronline.com

” Na sajmu u Beogradu predstavićemo nove proizvode, ali i već postojeće po kojima se razlikujemo od ostalih na tržištu.

Naši proizvodi ne sadrže veštačke dodatke kao što su pojačivači ukusa, aditivi i konzevansi. Sve je na prirodnoj bazi, počevši od sirovine od kojih se prave, a to su cela zrna žitarica”, kaže direktor kompanije.

Prema njegovim rečima na sajmu u Londonu prezentovali su “Rice čips” i “Rice cake” proizvode za koje je bilo izvanredno interesovanje, a Englezi su im dali ideju da pomenute proizvode izrade i u organik varijanti.

FOTO: zajecaronline.com

Kompanija “Natura Gusto” trenutno upošljava 6 radnika, a u planovima je da do kraja godine pojačaju svoj tim za još dvoje ljudi.

FOTO: zajecaronline.com

Pomenuta kompanija posluje u sklopu Industrijske zone “Zmič”, a finansijsku podršku dobili iz Evropskih fondova za razvoj svog biznisa.

Zahvaljujući pomoći Evropske unije nabavili su novu mašinu za automatsko pakovanje proizvoda koja im u ovom trenutku dosta olakšava rad.

“Natura Gusto” je kompanija čije poslovanje podrazumeva dugoročno planiranje, posvećenost i kontrolu, mešutim, kako kažu dok rade i stvaraju zadovoljstvo korisnika im je uvek na prvom mestu.

 

Pogledajte izjavu direktora kompanije “Natura Gusto” Miroslava Radivojevića:

Dodaj komentar