Hronika Izdvajamo

MUP: Muškarac se pijan zakucao u parkirani auto, žena sletela sa puta

mup hapšenje

MUP – Tokom vikenda veliki broj vozača u Timočkoj krajini isključen iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Tokom vikenda, pripadnici MUP-a u Timočkoj krajini imali su pune ruke posla. Saobraćajne patrole u Boru, Boljevcu i Sokobanji isključili su vozače iz saobraćaja zbog vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom droge. Dvoje vozača izazvalo je i saobraćajne nezgode.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača. Jedan je vozio pod dejstvom alkohola i jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola u Boru zaustavila je tridesetjednogodišnjeg vozača „rendž rovera“ koji je vozio sa 1,26 promila alkohola u organizmu.

Dvadesetjednogodišnji vozač „audija” isključen je jer vozio pod dejstvom marihuane.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji i Boljevcu zadržali su vozače koji su, vozeći pod dejstvom alkohola, izazvali saobraćajne nezgode.

Policija je u okolini Sokobanje isključila četrdesetosmogodišnjeg muškarca koji je vozeći „nisan“ sa 1,67 promila alkohola u organizmu udario u parkirani „audi“.

U blizini Boljevca, tridesettrogodišnja devojka, upravljajući „golfom“ sa 2,17 promila alkohola u organizmu, sletela  je pored puta i tom prilikom zadobila lake povrede.

Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar