fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

PR tekstovi

Kako urediti kuću ili stan

PREDIZBORNI MARKETING

Koliko puta ste poželeli da vaš dom izgledao kao iz nekog kataloga ili priručnika za dizajniranje stana ili kuće? Da li ste bili sučeni sa problem da nema ko da  vas  posavetuje oko izgleda vašeg stana?

I ako ste došli do rešenja kako će stan izgledati, bili ste u problemu, gde kupiti odgovarajuće stvari?

Ne očavajte, za vaš problem postoji rešenje.

spavaca soba dizajn

Predpostavljamo da su sobe odlično isplanirane i svaki kvadratni metar vašeg stana je iskorišćen na najbolji mogući način, vreme je da vaš stan opremite tako da će svakog gosta, poseta vašem domu, biti jednostavno doživljaj…

Srcem stana se smatra svetla dnevna soba gde možete da se skupite sa prijateljima oko televizora, ili da se posvetite poslu u ćošku koji je izdvojen kao radni deo stana.

Svaki predmet u stanu, dizajniran je da stvori maksimalnu udobnost i efikasnost. Možete udobno sedeti na kauču u dnevnom boravku i uživati gledajući televiziju sa udobne distance.

dizajn c 2

Kružne prostirke u dnevnom boravku služe da razbiju monotoniju, a takođe su lep dodatak enterijeru. Sve potrebne stvari za uređenje kakvo ste poželeli, možete naći u Dizajn centru, u Zaječaru.

Neko zna da uredi životni prostor bez obzira da li je reč o stanu od 25 ili 200 metara kvadratnih, i dobro je da ako želite da uredite vaš stan, jednostavno posetite Dizajn centar i naučite nešto od njih. Dobar savet je “zlata vredan” zato što se oni  u uređenje razumeju bolje od nas.

dizajn c 1

Mnogi od nas vole da svoj životni prostor urede klasično, ali to ne znači da se u detaljima ta klasika ne može obojiti nekim drugačijim značenjima. Odabrati klasične komade nameštaja  uvek je moguće, koje se zatim sitnim detaljima doterati, i na taj način istaknuti posebnu dinamiku: klasika- moderno ili klasika – boho.

Budite sami dizajner vašeg životnog prostora, a Dizajn centar biće vaša “desna ruka” u odabiru stvari.

Dodaj komentar