fbpx

I dalje autobusom umesto vozom na relaciji Zaječar-Požarevac

Preporuka:

Danas je Bogojavljenje

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva 19. januara proslavljaju Bogojavljenje, jedan od petnaest najvećih hrišćanskih praznika. Praznovanje Bogojavljenja podseća...

Sudar kod Gamzigradske banje

Na magistralnom putu Zaječar – Paraćin, kod Gamzigradske banje nešto posle 12 sati došlo je do sudara kamiona i...

Novo izdanje Pub Quiza u Omladinskom centru

Posle par nedelja pauze tokom praznika, u sredu, 22. januara biće održano prvo izdanje Pub Quiza u 2020. godini...
- Reklama -

Umesto vozom, Železnice Srbije i dalje putnike na relaciji od Zaječara do Požarevca, i obratno, prevoze autobusom. Iako je prvobitno iz „Srbija voza“ najavljeno da će infrastrukturni radovi između železničkih stanica Kaona i Vlaole i stanica Bor Teretna i Rgotina biti završeni do 31. maja, radovi su produženi za mesec dana.

O izmenama u načinu prevoza građani su mogli da saznaju na zvaničnom sajtu ove kompanije, ali i na zaječarskoj železničkoj stanici putem saopštenja na oglasnoj tabli.

„Vozovi koji iz Zaječara za Požarevac polaze u 6:22h i 15:04 časova, kao i iz Požarevca za Zaječar u 6:15h i 15:08 časova neće saobraćati.

Do izmene saobraćaja vozova za prevoz putnika došlo je zbog rekonstrukcije pruge na ovoj deonici“, kažu u „Srbija vozu“.

Jedini voz koji i dalje saobraća na ovoj relaciji je večernji koji radnim danima u 20:10h kreće sa železničke stanice u Zaječaru za Majdanpek, a vraća se narednog jutra sa polaskom u 3:50h iz Majdanpeka.

Završetak radova i normalizacija saobraćaja sada se najavljuju za 30. jun 2019. godine, a do tada će za putnike na ovim relacijama umesto vozova biti organizovan autobuski prevoz po ceni železničke karte.

U saopšenju se navodi da će autobusi biti postavljeni 30 minuta ranije u odnosu na vreme polaska voza ispred železničke stanice.

Inače, autobusi koji polaze sa železničke stanice prate trasu železničke pruge, odnosno staju na svakoj usputnoj stanici.

Podsećamo, radovi na pomenutoj deonici traju od 10. maja 2019., od kada se i putnici sa železničkih stanica u Kaoni, Vlaolu, Boru i Rgotini do Zaječara ili Požarevca umesto vozom, prevoze autobusom. 

 

- Reklama -

1 KOMENTAR

  1. Ako ovi prerušeni radikalci i Boško Ničić ostanu i dalje na vlasti, ne ginu nam volovska kola i drvene bicikle. Na A za Boška Ničića naravno najnoviji model Audi A5 od 45000 evra. Samo napredno do dna.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Bez grejanja dve zgrade u Požarevačkoj ulici

Zbog havarije na vrelovodu obustavljena je isporuka toplotne energije u zgradama Požarevačka A5 i Požarevačka A6. Radovi na otklanjanju kvara su u toku, nastavak grejanja...

Sudar kod Gamzigradske banje

Na magistralnom putu Zaječar – Paraćin, kod Gamzigradske banje nešto posle 12 sati došlo je do sudara kamiona i automobila marke "alfa romeo". Prema...

Sindikati prosvete traže veće plate

Reprezentativni sindikati u obrazovanju uputili su zahtev Vladi Srbije za hitnu korekciju koeficijenata na osnovu kojih se izračunavaju plate, prenosi mediji. Sindikat obrazovanja Srbije, Granski...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: