fbpx

I dalje autobusom umesto vozom na relaciji Zaječar-Požarevac

Preporuka:

Hladno sa umerenim mrazem

U Srbiji će danas ujutro biti slab, ponegde i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama mestimično magla ili niska...

Zaplenjene cigarete vredne 6,3 miliona dinara na graničnom prelazu Đerdap

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Đerdap sprečili pokušaj krijumčarenja 4.250 boksova cigareta bez akciznih markica...

Zaječarac Damjan Dimitrijević najbolji i na Matematičkoj internet olimpijadi

Za najbolji rezultat na finalu Matematičke internet olimpijade dodeljena je specijalna prva nagrada. Arhimedesovu školu matematike na Tari u...
- Reklama -

Umesto vozom, Železnice Srbije i dalje putnike na relaciji od Zaječara do Požarevca, i obratno, prevoze autobusom. Iako je prvobitno iz „Srbija voza“ najavljeno da će infrastrukturni radovi između železničkih stanica Kaona i Vlaole i stanica Bor Teretna i Rgotina biti završeni do 31. maja, radovi su produženi za mesec dana.

O izmenama u načinu prevoza građani su mogli da saznaju na zvaničnom sajtu ove kompanije, ali i na zaječarskoj železničkoj stanici putem saopštenja na oglasnoj tabli.

„Vozovi koji iz Zaječara za Požarevac polaze u 6:22h i 15:04 časova, kao i iz Požarevca za Zaječar u 6:15h i 15:08 časova neće saobraćati.

Do izmene saobraćaja vozova za prevoz putnika došlo je zbog rekonstrukcije pruge na ovoj deonici“, kažu u „Srbija vozu“.

Jedini voz koji i dalje saobraća na ovoj relaciji je večernji koji radnim danima u 20:10h kreće sa železničke stanice u Zaječaru za Majdanpek, a vraća se narednog jutra sa polaskom u 3:50h iz Majdanpeka.

Završetak radova i normalizacija saobraćaja sada se najavljuju za 30. jun 2019. godine, a do tada će za putnike na ovim relacijama umesto vozova biti organizovan autobuski prevoz po ceni železničke karte.

U saopšenju se navodi da će autobusi biti postavljeni 30 minuta ranije u odnosu na vreme polaska voza ispred železničke stanice.

Inače, autobusi koji polaze sa železničke stanice prate trasu železničke pruge, odnosno staju na svakoj usputnoj stanici.

Podsećamo, radovi na pomenutoj deonici traju od 10. maja 2019., od kada se i putnici sa železničkih stanica u Kaoni, Vlaolu, Boru i Rgotini do Zaječara ili Požarevca umesto vozom, prevoze autobusom. 

 

- Reklama -

1 KOMENTAR

  1. Ako ovi prerušeni radikalci i Boško Ničić ostanu i dalje na vlasti, ne ginu nam volovska kola i drvene bicikle. Na A za Boška Ničića naravno najnoviji model Audi A5 od 45000 evra. Samo napredno do dna.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Učenici zaječarske Muzičke škole najbolji u Srbiji

Na republičkom takmičenju iz solfeđa i teorije muzike svi učenici zaječarske Osnovne muzičke škole "Stevan Mokranjac" osvojili su prve nagrade. Đaci ove muzičke škole godinama...

Odbojkašice Zaječara slavile kod kuće

U 7. kolu odbojkaške Druge lige "Istok", zaječarske odbojkašice ostvarile su još jedan maksimalni trijumf pred svojim navijačima. Sjajan niz ekipe Zaječara nastavljen je još...

Novi poraz košarkaša Mladosti

Ekipa zaječarske Mladosti upisala je poraz na gostovanju ekipi Trijumfa iz Niša, u okviru Druge regionalne lige "Istok 2". U 9. kolu regionalne košarkaške lige,...

29. „Novogodišnji turnir“ u malom fudbalu u Zaječaru

Povodom organizacije tradicionalnog "Novogodišnjeg turnira" u malom fudbalu, koji se svake godine održava u sportskoj hali u Zaječaru, održana je konferencija za medije. "Novogodišnji turnir"...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: