Društvo

FOTO VEST: U Zaječaru ubrzane pripreme pred dolazak Vučića

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U Zaječaru su u toku završne pripreme pred najavljeni dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić. Uveliko se asfaltom presvlače najkritičniji delovi u centru grada, uređuju zelene površine, a nedavno je ofarban i parkovski mobilijar.

Kako će pre obraćanja Zaječarcima Predsednik Srbije u pratnji premijerke voditi razgovore sa rukovodiocima grada u zgradi Gradske uprave, danas je  asfaltom presvučena prilazna staza koja vodi od kapija kroz dvorište gradske kuće.

Minulih dana uređen je i centralni gradski trg, zamenjena ulična rasveta i popravljen veliki javni časovnik na Trgu oslobođenja.

Uveliko se uređuju i zelene površine ispred zgrade Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru i sadi cveće.

Nedavno su isti radovi završeni i na sportskom kompleksu Popova plaža, zaječarskoj Kraljevici na prostoru oko gradskog bazena i mesta gde se održava rok kamp, kao i na okolnim odmaračištima poput Vanjinog jaza.

Nedavno je asfaltom presvučena i deonica ulice Generala Gambete i Đure Salaja.

Dok je presvlačenje asfaltom dveju sporednih ulica (Vojnička u naselju Podliv i Petra Kocića u naselju kotlujevac) samo najavljeno i zaboravljeno.

Kako je najavljeno predsednik i premijerka posetiće sve tri opštine Zaječarskog okruga, Sokobanju, Boljevac, Knjaževac i Grad Zaječar.

Oni će se građanima Zaječara obratiti kod Gradske uprave, sa govornice koja će biti postavljena na raskrsnici Hajduk Veljkove i ulice Generala Gambete.

Obraćanje Ane Brnabić i Aleksandra Vučića je zakazano za 17.00 sati.

3 komentara

  • koji je ovo uzas u GUZ!!! ne moze se ni u wc…strasno…ne dise se..smrdi!UZAS!!!! sta si bre cekao smrdljivi boško???ŠTA!!!ovo nije moglo ranije da se uradi???SRAM TE BILO !!!

  • Komunjarske fore i dan danas! A pomalo i ciganske! Nema sta..dok su zivi penzioneri bice i Srbije..kad svi umru ostace Bosko Nicic i Vucic lopovi! Onda nek se ljube i drze za ruke!

  • pa dobro da su cekali sudnju dan..to sto su zene plakale u GUZU posto nisu mmogle ni u wc da idu nema veze..mora da se potrpi malo..i da se vidi ko je ko..ai što su sve šahte asvaltirane nema veze..to samo dok prodje Putin..ovaj Boško..ovaj Vučić..ne mogu da se setim ko je ko..sve veće i v eće nebuloze svevišnjeg.strašno..polako se gubi..gubi..gubi..

Dodaj komentar