fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

Finansijska edukacija od velike važnosti za mlade ekonomiste u Zaječaru

FOTO: zajecaronline.com

U Ekonomsko-trgovinskoj školi u Zaječaru, održana je prezentacija Udruženja banaka Srbije, povodom nedavnog uspeha učenika ove škole Bogdana Živadinovića.

Zaječarac Bogdan Živadinović osvojio je 2. mesto na Nacionalnom takmičenju “Evropski kviz novca”. Takmičenje je sprovelo Udruženje banaka Srbije 27. marta u okviru Evropske nedelje novca.

Bogdan Živadinović; FOTO: zajecaronline.com

Finansijska edukacija od velike je važnosti za mlade ekonomiste, istakla je na ovoj prezentaciji Slađana Sredojević iz Udruženja banaka Srbije.

“Odlučili smo se da održimo prezentaciju u zaječarskoj Ekonomsko-trgovinskoj školi, jer je učenik ove škole postigao veliki uspeh. Bogdan će zajedno sa još jednim svojim kolegom otputovati u Brisel na takmičenje. Cilj prezentacije je pre svega finansijska edukacija mladih ekonomista”, rekla je Slađana Sredojević iz Udruženja banaka Srbije.

Bogdan Živadinović, zahvaljujući pomoći mentorke Jelene Milosavljević, uspeo je da izbori plasman na Međunarodno takmičenje, koje će 7. maja 2019. biti održano u Briselu. U konkurenciji od 500 učesnika iz 150 osnovnih i srednjih škola širom Srbije, Živadinović je ostvario veliki uspeh.

Dodaj komentar