fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Dr Nenad Ristović: VLAST NAS SVOJIM POSTUPCIMA VREĐA I OMALOVAŽAVA! (VIDEO)

U okviru kampanje za lokalne izbore zakazane za 23. april kandidat za gradonačelnika Zaječara Dr Nenad Ristović održao je tribinu u selu Šljivar. Ristović je poručio da nas vlast svojim postupcima vređa i omalovažava.

Svi koji su u životu posadili jedno drvo ili bar gledali kako to domaćini rade, znaju da je ovo bilo vređanje, jer kada u aprilu kada je sve procvetalo dele besplatne sadnice, pokazuju ogromno neznanje i omalovažavaju ljude – istakao je Nenad Ristović.

Poslednjih 15 godina, iz budžeta grada nije uložen dinar u poljoprivredu, već su otimali od naše dece. Počevši od Boška Ničića, preko Saše Mirkovića i SNS-a, imaju jedan krug ljudi, kao i u vašem selu, koji idu vama od vrata do vrata i pitaju za koga ćete da glasate.

Od jednih izbora do drugih ništa se nije promenilo, isti su bili, isti su ostali a između su izgubljene 4 godine naših života. Našoj deci to vreme ne možemo da vratimo.

Ako mislite da nešto trebamo da uradimo, a moramo, ovo je poslednji trenutak. Ono što moramo da uradimo, radimo za našu decu, ni za koga drugog. Više ne postoji niko bitniji i ne budemo li 23. aprila ovoj vlasti rekli STOP – tačka je stavljena, imaćemo još 4 izgubljene godine.

Pogledajte prilog Online televizije:

Dodaj komentar