fbpx

Donatorski sat za Ustanovu „Oblutak“ 30. maja u „dm drogeriji“

Preporuka:

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša sprovešce akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija ce se...

18. Šakalijada u Trnavcu: Prijava produžena do 26. februara

Lovci iz Zaječara i okoline ove godine okupiće se u Trnavcu 29. februara po osamnaesti put kako bi uzeli...

Mali zaječarci pokazali starijima veštine iz prve pomoći (FOTO)

Članovi ekipe „Petlića” zaječarskog Crvenog krsta, sa dugogodišnjim saradnikom i volonterom Predragom Kocićem pokazali su starijim sugrađanima kako mogu...
- Reklama -

Društveno odgovorno poslovanje u Srbiji najveći drogerijski lanac u Evropi „dm“sprovodi kroz različite inicijative i aktivnosti. Tako će na dan otvaranja Capitol parka u Zaječaru, u četvrtak, 30. maja od 18 do 19 časova sav novac koji pazare na jednoj od kasa donirati Ustanovi „Oblutak“ u humanitarne svrhe.

Na dan otvaranja, u periodu od 18 do 19h, na kasi će vas uslužiti predstavnici Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“, a novac prikupljen u ovom periodu na kasi na kojoj asistriraju biće doniran ovom udruženju“, kažu u „dm-u“.

Nova dm drogerija biće svečano otvorena 30. maja u 10 časova u sklopu Capitol parka u Čupićevoj ulici u Zaječaru, a kako bi ugođaj bio potpun odlučili su da najmlađe posetioce iznenade animatorima.

“ Animatori će ih zabavljati različitim trikovima, modelovati im čarobne balone, oslikavati im lica i voditi u svet dobre zabave. Program će trajati od 13 do 19 sati“, navode u dm-u.

U periodu od 30. maja do 2. juna 2019. moći ćete da kupujete sa popustom od 15% na baš sve i na već snižene proizvode, dok će prvih 2000 kupaca za kupovinu preko 800 dinara na kasi dobiti gratis Balea kremasti gel za tuširanje med i mleko 300 ml*.

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: