Novu domaću komediju „Taksi bluz“, reditelja Miroslava Stamatova, šarmantni i uzbudljivi „road movie“ imaćete priliku da 8., 9. i 10. februara pogledate u sali Doma kulture u Kotlujevcu.

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem.

Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Glavne uloge igraju Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Direktor fotografije je Luka Milićević, scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša, kostimograf Jelena Đorđević, montažer Davor Bosankić, autor muzike Igor Perović.

Film su producirali „Viktorija film“ i „Klan prodakšn“, a producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević. Distributer filma je „Art vista“.

Cena karte je 250 dinara.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here