FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Mesec danas ulazi u znak Škorpiona, te će ovaj utorak biti pomalo nezgodan, jer sve potisnute emocije koje ne volimo da budimo danas nekako nalaze svoj put do površine i diktiraju naše raspoloženje tokom celog dana. Umesto što vam ovo izaziva paniku i strah, pokušajte drugim putem da preživite ovakve dane.

Suočite se sa izvorom svoga straha, pokušavajući time da ga prevaziđete. Ono u čemu ćete uspeti je brz preporod nakon sučeljavanja, oslobođeni blokade koja nas je vukla nazad. 

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za utorak – 6. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Očekuju vas razne komplikacije, ali to ne treba da utiče na vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Odložite naporne pregovore ili obaveze koje vas suviše zamaraju.

LJUBAV
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni ili brzopleti.

LJUBAV
U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Ne budite suviše sitničavi i zahtevni prema bliskim saradnicima.

LJUBAV
Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema svojoj porodici i bliskoj osobi.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here