fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak – 25. jun 2019. godine

Utorak je pred nama, a s njim nam Mesec ulazi u znak Ovna, kada se menja energija započeta prethodnog dana, zbunjenost i zamagljenost nestaje. Ovo je dan za delanje, racio je na visokom stupnju, budimo se i trezveno razmišljamo o narednim poduhvatima.

Przemljili smo se i izašli iz faze sanjarenja i gubitka kontakta sa stvarnim mogućnostima. Ova energija aspekta danas radi za vas i dobro je stoga iskoristite za sebe. Ne započinjite previše odjednom, iako je energija snažna i efektivna, ona može da vas odvuče na više stvari odjednom, pa mnoge stvari mogu ostati nedovršene, posebno poslovi vezani za papirologiju!

Uspešan dan vam želimo!

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 25. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Izgleda kao da vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

LJUBAV
Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Razmislite, možda malo i preterujete.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.

LJUBAV
Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar