fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 16. april 2019.

Ovoga utorka Venera je u kvadratu sa Jupiterom, te bi danas valjalo da obratite pažnju da ne trošite uludo novac, jer na svakom koraku biće izazova da s lakoćom otvorite novčanik ili provlačite karticu.

Danas vam sve može izgledati primamljivo i neophodno, ali zapitajte se da li je zaista tako. Neka prenoći želja, jutro je pametnije od večeri…

Iznenadan nalet energije nas može odvesti i druge krajnosti poput izlazaka gde ćete zaboraviti da stanete u konzumaciji npr. pića, ili čašćavanja večere preterujući u količini hrane… Na vreme stanite i nemojte da se prepuštate nečemu što već sutra može izgledati kao velika greška i problem više.

Želimo vam, uprkos svemu, lep dan.

 

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 16. april 2019. godine

 

Ovan Ovan

POSAO
Trudite se da se istaknete na poslu, ali što se više angažujete to vas više ogovraju. Mnogi nisu svesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim ste ličnim dilemama suočeni već samo vide razlog zbog čega bi vam zavideli.

LJUBAV
Za slobodne ovo je dan kao stvoren za flert, a za one koji su u vezi predstoji romantično veče. Šta reći nego – Zvezde su vam danas naklonjene.

ZDRAVLJE
Potrebno je više fizičke aktivnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Spremate se za neki veliki posao koji bi trebalo da vam donse na duži rok veliku satisfkaciju. Pokušavate da se snađete u nekoj novoj situaciji koja bi mogla da bude vremenom sve povoljnija po vas.

LJUBAV
Mogući poziv od osobe rođene u znaku Škorpije. Prihvatite ga, jer je moguće da je upravo ta osoba sudbinski vezana za vas.

ZDRAVLJE
Vodite računa o grlu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ako budete pozvani na neki zvanični skup, bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.

LJUBAV
Slobodni Blizanci imaće priliku da prošire krug poznanika. Pažnja suprotnog pola će vam prijati. Dobar period je, iskoristite ga na najbolji mogući način.

ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar