Osvanuo je predivan junski dan, Mesec je u znaku Vage, te je ovo dan u kom ćemo težiti skladnim, harmoničnim trenucima, miru i spokoju s kojim ćemo želeti i da zaspimo uveče.

Ovo je dan kada ćemo stremiti ka uspostavljanju sporazuma u poslovnim poduhvatima, kako bi sve strane bile zadovoljene, a vas ništa drugo neće ni interesovati ukoliko nije svako ponaosob zadovoljan postignutim dogovorom. Empatija i druželjubivost danas će u vama buditi želju za susretima s dagim osobama, dok prema voljenoj osobi bićete posebno nežni.

Uživajte u predivnom danu…

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 11. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

LJUBAV
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here