fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 8. jun 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec u znaku Lava ove subote donosi nam priliku da zasijamo u punom sjaju! Ovo je prilika i za malo razmetanja i hvalisanja, za sve vaše sposobnosti, kreativno koje čuči u vama.

Posvetite dan sebi svom hobiju, uživajte u stvarima koje vas ispunjavaju. Neka ovaj dan prođe sa vama u glavnoj ulozi, a na vama je da sve učinite da se danas osetite posebno. Zvezde su danas na vašoj strani i aspekt je veoma povoljan, te zgrabite ovaj dan samo za sebe!

Želimo vam divan dan!

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 8. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume.

LJUBAV
Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti.

LJUBAV
U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Budite pažljiviji u saobraćaju.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar